Седи си ти права чедо,ако е против правилата на форумот секако ќе биде заклучена/избришана и без твоја интервенцијаИ на крај пак јас ке сум крива![]()
Мој е,ќе имам на ум за следниот,навика ми е така да пишувамДобат текст братче, право си кажуваш само што теле се учи а не гојдо. Касно е да овие живите македонци меѓу кои и јас и ти се научат на правилна демократија а не на анархо-капирализам. Можеби по 50 годни на сите што ќе учат можеби во училиште ова сето ќе им биде чудно како што нас ни е чудно што се случувало во повоена Макеоднија.
пс: Ако текстот е твој дај бре ставај празно место после запирка и точка, очи ми паднаа читаќи.
Да живее Шака Зулу,да живее Шака Зулу,да живее Шака ЗулуДобат текст братче, право си кажуваш само што теле се учи а не гојдо. Касно е да овие живите македонци меѓу кои и јас и ти се научат на правилна демократија а не на анархо-капирализам. Можеби по 50 годни на сите што ќе учат можеби во училиште ова сето ќе им биде чудно како што нас ни е чудно што се случувало во повоена Макеоднија.
пс: Ако текстот е твој дај бре ставај празно место после запирка и точка, очи ми паднаа читаќи.