Авторитетот на розата и лавот или дебилноста на народот?

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Добат текст братче, право си кажуваш само што теле се учи а не гојдо. Касно е да овие живите македонци меѓу кои и јас и ти се научат на правилна демократија а не на анархо-капирализам. Можеби по 50 годни на сите што ќе учат можеби во училиште ова сето ќе им биде чудно како што нас ни е чудно што се случувало во повоена Макеоднија.
пс: Ако текстот е твој дај бре ставај празно место после запирка и точка, очи ми паднаа читаќи.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Добат текст братче, право си кажуваш само што теле се учи а не гојдо. Касно е да овие живите македонци меѓу кои и јас и ти се научат на правилна демократија а не на анархо-капирализам. Можеби по 50 годни на сите што ќе учат можеби во училиште ова сето ќе им биде чудно како што нас ни е чудно што се случувало во повоена Макеоднија.
пс: Ако текстот е твој дај бре ставај празно место после запирка и точка, очи ми паднаа читаќи.
Мој е,ќе имам на ум за следниот,навика ми е така да пишувам :) A и така овој ќе биде избришан.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да живее Шака Зулу,да живее Шака Зулу,да живее Шака Зулу :D
кај си бе,ебаго :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
и едните и другите па и третите се те едно исто за македонија од тука не гледам причина истите да се коментираат најсоодветно решение за темава би било клуч

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ipopovski каде е клучот од темава ?! :giggle

old-golden-key.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi