Доколку би земале автомобил во блиска иднина, дали би ризикувале да земете нов автомобил на кредит во ова кризно време и моментални камати или би се одлучиле за поевтината варијанта половен?
Нова ако е во готово 10 000евра на кредит ке излезе 13 000е. Кредит и јас никогаш само половноСи купив Мерцедес пред некое време на старо или како да го наречам тоа
Нова да купиш дури да ја развозиш....... а за кредити не сум баш. Цел живот да отплаќаш
Ама и тешко дека некоја убава ќе најдеш за 7 000-10 000 евра :/ Се` се скапичкиНова ако е во готово 10 000евра на кредит ке излезе 13 000е. Кредит и јас никогаш само половно
за 5000 евра голф 4 можеш да најдеш тип топ Ч)Ама и тешко дека некоја убава ќе најдеш за 7 000-10 000 евра :/ Се` се скапички
Ама Голф..повеќе е машка кола.за 5000 евра голф 4 можеш да најдеш тип топ Ч)
Да патиштата ни се катастрофа за нова кола земи го истото твое бмв иста година 2000 купено од тука и возено цело време тука ке видиш каква разлика во амортизација ке има за разлика од твоето кое е возено во ГерманијаНа старо имам бмв 530 дизел, 2000-та година, донесена од германија преку најдобар другар се вкупно ме фати 6500 евра со регистрација.
Не планирам да земам на ново од проста причина што немаме услови за нова кола, почнувајки од неквалитетно гориво па се до улиците