Од секогаш сум знаел дека некој ќе го каже ова и дека длабоко во себе го знае ама не сите, јас цело време односно од 2015 го зборам ова,годините немаат ама никаква врска со тоа дали некоја врска или брак ќе функционира,сакав да кажам дека : во ДЕНЕШНО време жените се израмнија со мажите така да иако таа некоја си длабоко во себе го посакува тоа кога фунционира како да не го посакува само затоа што да биде во тек со другите(времето) или да придобие нешто кое и се нуди во моментот,значи со самото прифаќање на таквата понуда која еве да речеме би била малку или многу непристојна без разлика дали и е нагласена дирекно или индирекно таа ја прифатила без размислување и таа е таква каква што е сега зборам општо во зависност од личноста,кога ќе бидеш некаков во очите на некој после да го превртиш светот џабе е таа си или тој си..
Поетот сака да каже дека врската или бракот денес (вистински) е во изумирање,се се знае се се слуша светот е мал кој со која бил и обратно,која е каква е каков е што е,се плеска на страна или тој е во овсајд еднаш неделно небитно се е јеби ветер,единствено некое копче да се најде едвај исто како на сакото,замислете од толку копчиња шнајдерот ровари по кутиите со милион копчиња и нема и нема и ете го шутнато во некој ќош последното,а баш за тоа сако,истото е и ова што го тапацирам цело време,ама сум бил не разбирлив со текстовиве,така им одговара може или пак се нема капацитет да се доживее ова пишаново мое(искрено)..
Не е лично за никого да не мисли некој или некоја,а многу ќе се пронајдат верувам.
Благодариме,
Поетот сака да каже дека врската или бракот денес (вистински) е во изумирање,се се знае се се слуша светот е мал кој со која бил и обратно,која е каква е каков е што е,се плеска на страна или тој е во овсајд еднаш неделно небитно се е јеби ветер,единствено некое копче да се најде едвај исто како на сакото,замислете од толку копчиња шнајдерот ровари по кутиите со милион копчиња и нема и нема и ете го шутнато во некој ќош последното,а баш за тоа сако,истото е и ова што го тапацирам цело време,ама сум бил не разбирлив со текстовиве,така им одговара може или пак се нема капацитет да се доживее ова пишаново мое(искрено)..
Не е лично за никого да не мисли некој или некоја,а многу ќе се пронајдат верувам.
Благодариме,