Некој ќе каже дека не се битни годините ,меѓутоа битни се многу ,пошто на почетокот се е убаво розево ,сјајно све цвета ,сум имала тип кој беше постар од мене 8 години , бев малечка се заљубив во него во најубавите години ,кога човек не е ни возрасен ни дете 16-год.беш убав згоден ,убава насмевка толку бев затрескана во него што тие што беа мои врсници не ме ни интересираа , така да единствена ствар му беше на памет сексот и ништо друго ,џабе беа тоа големи разлики во години , убаво беше на почеток ,ал покасно он си имаше други сваќања и други гледања кон животот ,а јас други и не функционираше како што треба , жалам што воопшто допуштив да влезе во мојот живот и да уништи дел од мојата младост . Покасно се дружев со мои врсници и видов у што е разликата , нашата врска имаше многу смењее,зезанции и неостварени сонови .Затоа девојки немојте со постари да се плеткате колку и да изгледаат убаво и совршено , многу ќе ве чини и многу ќе бидете повредени одошто среќни .И најдобра разлика е до 5 години а повише Не . :rolleyes