За зачеток на посесивност. А ваков зачеток му нема спас веруј. Овој типов не знам колку години има ама се молам до 17 дека се.Добар пример за посесивност нели?
За зачеток на посесивност. А ваков зачеток му нема спас веруј. Овој типов не знам колку години има ама се молам до 17 дека се.Добар пример за посесивност нели?
Зарем не секој од нас барем еднаш во животот се чувствувал така?Добар пример за посесивност нели?
Но драга, мојата цел не беше исмејување воопшто. Не сакав ни приближно нешто до тоа.Нема да го кажам моево мислење воопшто околу темава и ова што се бара наводно од неа,но сакам да прашам,ако навистина се работи за нечија посесивност,зарем треба да ја исмејуваме?
Зарем не секој од нас барем еднаш во животот се чувствувал така?
Се надевам не сте наишле не исмејување.
Се надевам дека е такаНо драга, мојата цел не беше исмејување воопшто. Не сакав ни приближно нешто до тоа.
Долго време сте заедно и сега се скаравте? Како баш сега му текна да е љубоморен и да ти каже дека не ти верува за ништо? Сигурна си деа тоа е причината или пак си бара рачка за кавга? и да е така имај си на ум,другарите се тука за цел живот,а дечковците од денес за утреНе знам дали е ова точното место да побарам помош, но еве.. веќе сум овде. Се скаравме со дечко ми, моја вина е. Заедно сме долго време.. Јас се дружам со многу другари и на него тоа нормално му смета. Одам со нив на кафе, гости и сл. Тој е љубоморен и ми вели дека многу добро лажам. Повеќе не ми верува за ништо. Знам дека не објаснив добро но неможам на друг начин и се надевам дека ќе сфатите. Ве молам, помош! Сакам се да е како што треба затоа што го сакам!!!
Не знам дали е ова точното место да побарам помош, но еве.. веќе сум овде. Се скаравме со дечко ми, моја вина е. Заедно сме долго време.. Јас се дружам со многу другари и на него тоа нормално му смета. Одам со нив на кафе, гости и сл. Тој е љубоморен и ми вели дека многу добро лажам. Повеќе не ми верува за ништо. Знам дека не објаснив добро но неможам на друг начин и се надевам дека ќе сфатите. Ве молам, помош! Сакам се да е како што треба затоа што го сакам!!!
Аааа не. Затоа и прашав дека се молам дека има некаде до 17 години. Затоа што ако не.. ќе има проблем со себе цел факинг живот. Не е исмејување ова. Ова е класичен проблем кој треба сериозно да се земе во обзир. Од неизживеаност се раѓаат после типови кои одат со по 10-15 години помлади партнерки.Нема да го кажам моево мислење воопшто околу темава и ова што се бара наводно од неа,но сакам да прашам,ако навистина се работи за нечија посесивност,зарем треба да ја исмејуваме?
Зарем не секој од нас барем еднаш во животот се чувствувал така?
Се надевам не сте наишле не исмејување.
Дообјасни се... кому не му е? зошто?О, Боже... ич не ви е лесно...