Љубовни проблеми

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Добар пример за посесивност нели?:)
За зачеток на посесивност. А ваков зачеток му нема спас веруј. Овој типов не знам колку години има ама се молам до 17 дека се.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Да ова дефиниитвно не е гламстик !
Но кога веќе си тука...Саладин ти кажал убаво, пакувај се со време и оди си од таа врска полна со љубомора, го сакаш ама колку повеќе сте заедно толку поголеми проблеми, испади, забрани, расправи... солзи...
Освен ако не решиш социјалниот живот да ти се сведе на средбите со него и по некое кафе со една две другарки.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Нема да го кажам моево мислење воопшто околу темава и ова што се бара наводно од неа,но сакам да прашам,ако навистина се работи за нечија посесивност,зарем треба да ја исмејуваме?
Добар пример за посесивност нели?:)
Зарем не секој од нас барем еднаш во животот се чувствувал така?
Се надевам не сте наишле не исмејување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нема да го кажам моево мислење воопшто околу темава и ова што се бара наводно од неа,но сакам да прашам,ако навистина се работи за нечија посесивност,зарем треба да ја исмејуваме?

Но драга, мојата цел не беше исмејување воопшто. Не сакав ни приближно нешто до тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

MILANKA

Нов член
19 јуни 2012
15
1
3
Не знам дали е ова точното место да побарам помош, но еве.. веќе сум овде. Се скаравме со дечко ми, моја вина е. Заедно сме долго време.. Јас се дружам со многу другари и на него тоа нормално му смета. Одам со нив на кафе, гости и сл. Тој е љубоморен и ми вели дека многу добро лажам. Повеќе не ми верува за ништо. Знам дека не објаснив добро но неможам на друг начин и се надевам дека ќе сфатите. Ве молам, помош! Сакам се да е како што треба затоа што го сакам!!!
Долго време сте заедно и сега се скаравте? Како баш сега му текна да е љубоморен и да ти каже дека не ти верува за ништо? Сигурна си деа тоа е причината или пак си бара рачка за кавга? и да е така имај си на ум,другарите се тука за цел живот,а дечковците од денес за утре

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Не знам дали е ова точното место да побарам помош, но еве.. веќе сум овде. Се скаравме со дечко ми, моја вина е. Заедно сме долго време.. Јас се дружам со многу другари и на него тоа нормално му смета. Одам со нив на кафе, гости и сл. Тој е љубоморен и ми вели дека многу добро лажам. Повеќе не ми верува за ништо. Знам дека не објаснив добро но неможам на друг начин и се надевам дека ќе сфатите. Ве молам, помош! Сакам се да е како што треба затоа што го сакам!!!

Колку години имаш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy

Аааа не. Затоа и прашав дека се молам дека има некаде до 17 години. Затоа што ако не.. ќе има проблем со себе цел факинг живот. Не е исмејување ова. Ова е класичен проблем кој треба сериозно да се земе во обзир. Од неизживеаност се раѓаат после типови кои одат со по 10-15 години помлади партнерки.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena