Додека јадеш јаболко, мисли дека јадеш јаболко. Не мисли на друго, така јадеш јаболко, ги примаш психо-физички неговите бенифиции, а додека мислиш на нешто друго, пример на мене ... веќе ме јадеш мене ... (сега јас мислам додека го пишувам ова пишувајќи го ова мислам на сега, сега го пишувам ова) сегашност, а? СЕГА И ОВДЕ! Многу добар пост од твоја страна ми се допаѓаОд мала обозавам да ги анализирам лугето и нивната подсвест и свест...
Многу мал дел од лугето живеат во СЕГА и ОВДЕ! Кога мислиме дека живееме во СЕГА И ОВДЕ ние не живееме,кога работиме,кога јадеме,кога учиме,кога патуваме ние НЕ ЖИВЕЕМЕ во СЕГА И ОВДЕ ... Ке се запрашате зошто? Пример кога чистиме по домa ние мислиме за сегашност(што ке направaм потоа,кое сретство да употребам,тоа ми фали ,она да избришам )...Сега додека пишувате вие мислите на сегашноста, (што да пишам потоа .. ?)
А пак за минато да не збор,нон стоп сме таму .Во една книга на Пауло пишуваше: Минатото ја заборавило неа,зошто и таа не го заборава него?
Како да живееме во СЕГА И ОВДЕ ? Затвори очи,не мисли на ништо,потполно на нипто,без ниедна мисла ... ееее тогаш живееш во СЕГА....се губат и минато и сегашно ..ти живееш во СЕГА...
Додека јадеш јаболко, мисли дека јадеш јаболко. Не мисли на друго, така јадеш јаболко, ги примаш психо-физички неговите бенифиции, а додека мислиш на нешто друго, пример на мене ... веќе ме јадеш мене ... (сега јас мислам додека го пишувам ова пишувајќи го ова мислам на сега, сега го пишувам ова) сегашност, а? СЕГА И ОВДЕ! Многу добар пост од твоја страна ми се допаѓа
Еве го пуштив, го гледам со љубов... ќе го прокоментирам во некое наредно СЕГА! THANKSхахаха Гледај га видео ,много е доброизненади ме ....жално е ако не се види,човек се мучија да га направи,да не освести нас људи ,а ми да га игнорирамо стварно би било глупо ...