Скорешна содржина од Sasho

 1. S

  Што е љубов?

  Епа затоа тука е сведено само на побарувачка од страна на оној што мисли дека е малку поразличен а со тоа и емоционално зрел а не е и после со погрешни сме завршиле и немало љубов, немало почит. И јас бев во тие ете се заврши со развод.
 2. S

  Телема

  Јас се извинувам ама мене ова ми личи на сатанистичка пропаганда. Ништо не разбрав ни знам да има нешто по Македонија вакво.
 3. S

  Што е љубов?

  Измислица за да не останиме сами на стари години. Избледува љубовта и секој втор изневерува ама уште бараме сигурност и почит и поштен парнтнер.
 4. S

  Попис на населението 2021

  Мајката нивна сега нашле. Ма нека се гонат со попис со све! Ако сата во двор ќе застанеме нека пишат а дома никого не пуштам при ризичен и фалш попис. Ах до каде стигнавме од неспособни поцрна не била Македонија!
 5. S

  Дали сте заразени со форумов?

  Мислам дека се почесто го посетувам форумов и си пишувам по него хахаха интересно ми е многу.
 6. S

  Германија - место за работа, да или не?

  Германија е сила! Секој си гледа својата работа и да си го заврши занатот па ако одиш да работиш таму и да заработиш,не ти треба многу луге или луксуз. Од мои две години натаму наваму во градежништво сум презадоволен и има доволно и за живот и да се средиш по дома ако ти е тоа целта. Само треба...
 7. S

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Другари па зошто сте заспани видете колку има за пишување па штета е сам човек да си зборува. Уште малце во комбе да ме лачат хахаха. Поздрав црнобелци!
 8. S

  Каков е туризмот во Македонија? Колку сте задоволни?

  Убав ни е туризмот само што господа сме навикнале само на езера и плажи па им фалат само локали и уште плажи. Одете видете како е по планини и рекички,па селски туризам колку е убав охооо а не многу тука сака да се живее на висока нога а ништо не се знае општо за убавините на Македонија.
 9. S

  Св. Валентин vs. Св. Трифун

  никој не видел ништо убаво од Валентин а да не е тинејџер или некој помлад. Се знае за нас постариве што си е наше и што си се поштува па не мора да се правиме дрва туку доста е тој западљачки стил да го отфрлиме.
 10. S

  Воспитна мерка - шамар?

  Шамарот не е толку лош колку што дете знае да биде лошо. Неможам да си дозволам да се фрла како болно и да се треска од земја а да му ќутам пошто викат секое дете морало низ тие фази да поминува. Што не е точно бидејки знам многу луѓе со деца што биле мирни и многу со ѓаволи од деца. Шамарот не...
 11. S

  Што правите кога некој близок ве оттргнува од него?

  Не ми потребал некој што не ме сака до него. Сум се родил сам и сам можам да си терам без сите па и без родена мајка ако треба. Ако има причина добро а ако само не ме сакап марш у лепе материне! Сум изгубил девојки и жена, пријатели,роднини само од корист па еве ме дишам и живеам подобро. Тешко...
 12. S

  Ефикасна вакцина против Ковид-19

  Има ли некој уште провлеми со пријавувањето? Ми треба за работа ама никако не можам да дојдам до пријавата а ке снема вакцини дури се пријавам. Ах Македонијо пуста никава..
 13. S

  Што е највредно на светот?

  Мирот на душата и здравјето. Друго ништо.
 14. S

  Зошто ми умираат рибите?

  Друже водата да не им е неубава или да има нешто на кое си оставил средство за чистење па ги труе??
 15. S

  Јавна Соба на Телеграм

  Абее нека остават они слика уште од расцветан газ па после шаволот крив. Не оправдувам ама се претерува бе човек со просторечи порнографија по цел интернет,па порно ке си пуштам ако ми треба а не секакви шатки тука.