Скорешна содржина од Loner

 1. Loner

  Дали сме доволно искрени?

  Кога треба сме кога сакаме да се скриеме не сме
 2. Loner

  Го сакам мирисот на...

  На парите, храната , благото
 3. Loner

  По десет години

  Исто брлив како и сега или откачен
 4. Loner

  Првата цигара

  На 15 год сите пушеа и ја љубопитен да пробам али не продолжив а во филмовиве го прикажуваат тоа константно како пушењето и пиењето да е кул и у шема
 5. Loner

  Хит на ноќта

 6. Loner

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Анти-Цигари и Анти-Алкохол али другарите ми викаат и вака и така сум надуван 4/20
 7. Loner

  Смртна казна за педофили

  Јесте како во Iraq , Pakistan што прават
 8. Loner

  Другари/другарки

  Во ова време не треба да губите време и да верувате на никој не верувам ја и најблискиот може да те зезнее и после тешко да ви биде да се нервирате така неочекувано
 9. Loner

  Во стан или во студентски дом?

  Во студентски дом со други луѓе си врева хмхм а стан го немаш тоа така да мене само тоа ми треба peace & quiet
 10. Loner

  Суперхерои

  Спајдермен и така како помал си мислев дека сум него отидов до терасата се качив и дојдов до ивицата ја испружив раката демек мрежа пуштам паднав на раката али не ја скршив баба ми се чудеше хаха и потоа им кажав на моите дургари и до ден денес ме за***ваат за тоа спајди оут
 11. Loner

  Колку знаете да бидете несмасни?

  Многу се смеаам посебно коа сум со другар ми душко и вања ејј не сме за надвор ние хахаха па убаво е да се смееш здраво е аи моеш да ослабеш така читавв аи не лажат еве глеам некои резултати аее поздрав и да се смеетее почесто доброо иначе ке ве тепам
 12. Loner

  Веро, Тинекс, СП, Рамстор, Кам, Тедико, Стокомак - Кој е најдобар?

  Пред 2 недели мислам дека го затворија не сум проверил
 13. Loner

  Смртна казна за педофили

  На камшикување да ги носат или на каменување
 14. Loner

  Веро, Тинекс, СП, Рамстор, Кам, Тедико, Стокомак - Кој е најдобар?

  Во сите сум пазарувал најефтино за све ми било во Кам и Стокомак во Рамстор има голем избор за купување Тедико ми е далеку и то ..