Скорешна содржина од Libra

 1. Libra

  Омилени цитати (со наведен автор)

  The smartest thing a woman can ever learn, is to never need a man. Ne nismo mi bili ljubavnici. Nikad... Samo smo se ponekad malo gledali, kad nas nisu gledali. I to je sve... Nije bila laka žena, ni pokvarena, ni neverna. To je bila jednostavno zaljubljena žena, ništa posebno... Nije nju...
 2. Libra

  Моментално читам...

  Рингишпил - Jelena Bacic Alimpic
 3. Libra

  Моментално слушам...

 4. Libra

  Моментално читам...

  Вистински верник-Николас Спаркс
 5. Libra

  Како сте го добиле името?

  Родена сум 3 дена после големиот христијански празник Богородица и во чест нејзина се викам Марија. :)
 6. Libra

  Омилени цитати (со наведен автор)

  I sta? I nista... Izgleda da sve to na kraju ipak nekako dodje na svoje... Balasevic! Na kraju krajeva, sa njom nikad nisam znao na čemu sam, ali uvek je bila moja, na neki čudan način. -Balašević " Nije bila zaljubljena u njega , ali ju je privlačilo nešto , nešto zbog čega noćima nije...
 7. Libra

  Хорор филмови

 8. Libra

  Моментално слушам...

 9. Libra

  Моментално читам...

  Полиња со диви нарциси-Винка Саздова Книга што веднаш освојува.Топло ја препорачувам.
 10. Libra

  Последен гледан филм со рецензија

  Напишав ја ама изгледа нешто не е бидено во ред и затоа не е појавено. На Prometheus мислев :)
 11. Libra

  Последен гледан филм со рецензија

  Tим од истражувачи откриваат трага која води до потеколото на човештвото, и ќе започнат експедиција со цел да откријат до што сме настанале. Но каде што ќе стигнат ќе мора да се борат за да ја спасат иднината на човековата раса. За мене многу добар филм иако имаше многу критики.
 12. Libra

  Моментално читам...

  Храна на љубовта-Ентони Капела Интересна приказна и дури ја читам книгава само ми се пријадува хахаха :biggrin
 13. Libra

  Моментално слушам...

 14. Libra

  Кои четири зборови ве опишуваат?

  lazy, passionate, happy, outgoing :) погодено