Скорешна содржина од Jeremija Krstic

 1. Jeremija Krstic

  Дозволи и забрани во врската

  Мислам дека не треба се да знае еден за друг... мали ситници... не нешто многу... А дозволи и забрани... ако нема осет околу некои работи... мора... за да биде добро и за двајцата :) како и да е.... ако таа забрана биде за добро на двајцата... зошто да не... :)
 2. Jeremija Krstic

  Зошто бившите (не) се враќаат?

  Читам, читам и читам.... и шоо еден вика се враќаат еден не... Како и да е... ја мислам се враќаат... се е до човекот... Ја после 8 месеци пак во врска со иста... а претходно идевме една година... и сеа се фаќа 2 години и нешто откако се смиривме и ни е топп.... тоа првата година ни беше топ...
 3. Jeremija Krstic

  1 Милка - единица мерка за кладби во Македонија..

  1 Милка - единица мерка за кладби во Македонија..
 4. Jeremija Krstic

  Дали би влегле во врска само за секс?

  Немам ни на план да се замарам... само ме интересирасе мислењето онака чисто информативно... зошто мислат така... финтава ако не ми дадеш ти раскинувам... но нема везе :) Секој си има свој начин на размислување.... :) И да не искочи дека сум педерче... или дека нејкам секс... напротив... баш...
 5. Jeremija Krstic

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Со среќа нека е :)
 6. Jeremija Krstic

  Дали би влегле во врска само за секс?

  Само ме интересирасе мислењето... ништо друго... Иначе имам врска од 3 год и нешто... и имаме односи да... но почнавме да идеме на нејзини 14-15 год... а ја сум 1 год постар од нејзе... и имавме сеа пред да напраиме 3 год... неколку дена пред тоа... сакам да кажам... 3 год нашата врска се...
 7. Jeremija Krstic

  Дали би влегле во врска само за секс?

  Зошто мислите дека мора да има секс во врската.... и ако е врска без секс тогаш не е врска... ? Тоа не ми е јасно... ај некој вака по стручен што мисли дека врска без секс не е врска нека ми каже зошто така? :)
 8. Jeremija Krstic

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Во врска :) 3 год. и 3 месеци :D