Посебно со мене .. нели ?И како бе да кажам дека ми е досадно на форум бе, баш си е супер бе.
Да ги изгледаш Ама со англиски титл, македонските се многу тапа преведени Јас по 5-6 пати ги имам гледано и уште ми се интересни и се смеам на нивТретиот со вонземјаните го имам гледано многу одамна и се сеќавам интересен беше. Да се надеваме дека кога пак ќе го изгледам, исто ќе ми биде интересен.
Одамна се спремам да ги гледам, сега ќе ги ставам да се симнат и вечер тоа ќе погледнам. Фала за предлогот.
Со тебе најсуперПосебно со мене .. нели ?
Mwa .. тука те чекавСо тебе најсупер
Не знам другите велат им се здосадило, па секој има таков период.
Доколку јас не си направам македонски титл за филмот, со титл од друг преведувач не гледам филмови. Или користам англиски или српски.Да ги изгледаш Ама со англиски титл, македонските се многу тапа преведени Јас по 5-6 пати ги имам гледано и уште ми се интересни и се смеам на нив
Ја си симнувам титл според фрејмрејтот на филмот и тоа секогаш англискиДоколку јас не си направам македонски титл за филмот, со титл од друг преведувач не гледам филмови. Или користам англиски или српски.
P.S. Српски користам само ако е оценет со 5 ѕвезди, и се уверам дека е добро преведено.
Ај ако сакаш објасни ми како да гледам кој framerate го има филмот?Ја си симнувам титл според фрејмрејтот на филмот и тоа секогаш англиски
Оди на филмот Properties > Details .. имаш се доле Најчесто е 23,97 .. 25 .. може и 29 некогашАј ако сакаш објасни ми како да гледам кој framerate го има филмот?
ФалаОди на филмот Properties > Details .. имаш се доле Најчесто е 23,97 .. 25 .. може и 29 некогаш