Состав ти треба или нешто општо?дане има некој за Еротска Љубов..ми треба по етика..ако има нека ми пушти линк во ПП
Состав ти треба или нешто општо?дане има некој за Еротска Љубов..ми треба по етика..ако има нека ми пушти линк во ПП
па да..составче ми треба од 2,3 страни да го испечатам !!Состав ти треба или нешто општо?
Најдов нешто на нет ќе ти пратам во ПП.па да..составче ми треба од 2,3 страни да го испечатам !!
ок фала..ќе чекам да ми пратишНајдов нешто на нет ќе ти пратам во ПП.
Два пати бидејќи кога модераторот ги префрлил оставил пренасочување.Сдп што е ова што покажува дека темите се отворени по два пати?Зошто е така?
Исто сакам да прашам оти овие теми како на пример Господар времена не се подсредат малку?Тоа би можело да оди во некоја од другите теми за хумор и сеир.
Абе мислев дека има нешто со модераторот ама не знаев штоДва пати бидејќи кога модераторот ги префрлил оставил пренасочување.
Да, од префрлување од друг форум.Абе мислев дека има нешто со модераторот ама не знаев што
А што е префрлено на телепатија?Префрлување мислиш во друг форум?
А другово прашање бе Сарче?
Ова со 24-7 ми е јасно и го читам по незнам кој патДа, од префрлување од друг форум.
Ајде баш ќе видам што е со темава нам модераторството ни е за слободно време, не може да дежураме 24/7, кога забележете нешто одма средете. Кога има пријавено нешто одма средам, ако сама најдам исто одма средам.
Накани се бе, многу помагаОва со 24-7 ми е јасно и го читам по незнам кој пат
Копчето пријави знам за што е ама никако да се наканам да го користам.шо знам,глупо ми е некако,а знам дека е за подобрување на квалитетот на форумот,ама сепак нејкам на тој начин да пријавувам.
знам дека не сум во право