неСДП Прилепчани го познавате Сандокан шо има рингишпил ?
неСДП Прилепчани го познавате Сандокан шо има рингишпил ?
како бе не .....зошто бе... Сандокан е најјакиот прилепчанец .. шо сакаш можи да ти најди и дати дај ...Мене 2 години ме моли да ми дај пауни да си чувам дома ...
хахаха а бе не го знам тој будала жими секако бе не .....зошто бе... Сандокан е најјакиот прилепчанец .. шо сакаш можи да ти најди и дати дај ...Мене 2 години ме моли да ми дај пауни да си чувам дома ...
не е будала бе ..арен си е чоеко , само има голем кеф да ми дај пауни да чувам дома ... ептен си живеам со него ... многу добар е ...хахаха а бе не го знам тој будала жими се
Блазе тебеУште неколку минути овде, и после еден период ке ме снема. Малку исклучување од се
Да не идеш на медитација под некое дрво или пештера,без никакаков мобилен,компјутер..Уште неколку минути овде, и после еден период ке ме снема. Малку исклучување од се
Хахахаха многу погрешно сте ме сватиле, не дека ке одам некаде. Само имам многу за учење и ова сето ке биде оставено некој период.10 дена . Е здравје во Јули на планина малку без телефон интернет, и онака нема мрежа за телефон тамуДа не идеш на медитација под некое дрво или пештера,без никакаков мобилен,компјутер..
Јас па вака некако те замислив одмаХахахаха многу погрешно сте ме сватиле, не дека ке одам некаде. Само имам многу за учење и ова сето ке биде оставено некој период.10 дена . Е здравје во Јули на планина малку без телефон интернет, и онака нема мрежа за телефон таму
Некако слабо мислите ти работатЈас па вака некако те замислив одма