неСДП Прилепчани го познавате Сандокан шо има рингишпил ?

неСДП Прилепчани го познавате Сандокан шо има рингишпил ?

како бе не .....зошто бе... Сандокан е најјакиот прилепчанец .. шо сакаш можи да ти најди и дати дај ...Мене 2 години ме моли да ми дај пауни да си чувам дома ...
хахаха а бе не го знам тој будала жими секако бе не .....зошто бе... Сандокан е најјакиот прилепчанец .. шо сакаш можи да ти најди и дати дај ...Мене 2 години ме моли да ми дај пауни да си чувам дома ...

не е будала бе ..арен си е чоеко , само има голем кеф да ми дај пауни да чувам дома ... ептен си живеам со него ... многу добар е ...хахаха а бе не го знам тој будала жими се![]()
Блазе тебеУште неколку минути овде, и после еден период ке ме снема. Малку исклучување од се
![]()

Да не идеш на медитација под некое дрво или пештера,без никакаков мобилен,компјутер..Уште неколку минути овде, и после еден период ке ме снема. Малку исклучување од се
![]()
Хахахаха многу погрешно сте ме сватиле, не дека ке одам некаде. Само имам многу за учење и ова сето ке биде оставено некој периодДа не идеш на медитација под некое дрво или пештера,без никакаков мобилен,компјутер..
.10 дена
. Е здравје во Јули на планина малку без телефон интернет, и онака нема мрежа за телефон таму 

Јас па вака некако те замислив одмаХахахаха многу погрешно сте ме сватиле, не дека ке одам некаде. Само имам многу за учење и ова сето ке биде оставено некој период.10 дена
. Е здравје во Јули на планина малку без телефон интернет, и онака нема мрежа за телефон таму
![]()
Некако слабо мислите ти работатЈас па вака некако те замислив одма
![]()