а кој е ова? т.е како му е името на чудовиштево?Има едно, ама тоа е домашно не плаќа даноци.
а кој е ова? т.е како му е името на чудовиштево?Има едно, ама тоа е домашно не плаќа даноци.
Градоначалникот- запознај го подобро преку видеаваа кој е ова? т.е како му е името на чудовиштево?
Имаше 2 појаки и 3-4 послаби последнио беше у 6 сабајлеЗемјотрес имало?
Ве разбудил од спиење?
Јас дефинитивно цврсто спијам ,штом имало во Штип и овде имало.
Да не има некои последици ос земјотресот?
Штом имало во Штип и овде имало.
Ајде поздрав отидов јас на школо.
Имајте убав ден
политика е забранета на форумовИма едно, ама тоа е домашно не плаќа даноци.
Дефинирај политика, преку сликиполитика е забранета на форумов
Сликата исмева некого така?Да не треба и клиповите да ги дефинирам?Дефинирај политика, преку слики
Да и треба да се исмева, пошто заслужува. Додека постојат гафови без разлика дали се тоа на политичари , доктори, граѓани, пијани, новинари итн. ќе постојат и сеирџи. Тоа нема да се менува.Сликата исмева некого така?Да не треба и клиповите да ги дефинирам?
Абе јас не зборам каков е и дали заслужува или не,не изнегирав ништо од она што викаш ти,само кажав дека колку што знам политика нне е дозволена на форумов....ти тврдиш дека ова не е политикаДа и треба да се исмева, пошто заслужува. Додека постојат гафови без разлика дали се тоа на политичари , доктори, граѓани, пијани, новинари итн. ќе постојат и сеирџи. Тоа нема да се менува.
Иначе не е политика , и јас го обожавам Ацко али шо да правам кога е смешен. Не сум јас крив што треси глупости на телевизија.
Кон љубов и сексАбе јас не зборам каков е и дали заслужува или не,не изнегирав ништо од она што викаш ти,само кажав дека колку што знам политика нне е дозволена на форумов....ти тврдиш дека ова не е политика
ако ти реплицирам јас со другине шо мислиш кон каде ке повеке дискусијата?