Де беИ јас истиот ден кога ја посетивме Зелената Куќа имавме лош настан.. Не ни мислам да ја посетам пак!
И јас ја имам посетено куќава ама ништо не ми се десило
Иначе имам желба навечер да отидам да видам дали стварно има нешто
Де беИ јас истиот ден кога ја посетивме Зелената Куќа имавме лош настан.. Не ни мислам да ја посетам пак!
Бегај де навечер има наркомани. Ако си со друштво и можете да се одбраните појдете.Де бе
И јас ја имам посетено куќава ама ништо не ми се десило
Иначе имам желба навечер да отидам да видам дали стварно има нешто
Зеленава куќа ми е во маало цело детство трчајќи поминувавме покрај неа Кога се охрабривме влегувавме внатре и си игравме приватни детективи, пуна е со лилјаци и шприцеви. Се спомнуваше дека сакаат да ја срушат бидејќи не се знае кој е сопственикот. Денес комшискиве деца гледам одат таму да играат табла
е па за ова јас пишував погоре на мтв беше во емисијата талкачи мислам се вика.. ама појке беше глупости отколку нешто паметно и интересно...Имам слушнато и за куќава што е оваа како замок..Пред некое време ,не се сеќавам на која тв беше, даваше интервју Константин ,не се сеќавам на презимето(порано водеше некоја емисија за духвони работи,така нешто) снимаа во куќата и кажуваше дека има некои духови.некои паранормални работи.И демек ќе снимале навечер со посебни некој камери.(топлотни,разни чуда и апарати) да докажат дека постоеле такви работи.