сакам да кажам дека има тема за мали огласипродавам три броја од One....тазе купени...неотворени.....
ти сеа не примети ?! вчерја бевме Јами двете сеа сме Кити дветеВие двете стварно ке ме збуните,исто ко melpomena и parvati
сакам да кажам дека има тема за мали огласипродавам три броја од One....тазе купени...неотворени.....
ти сеа не примети ?! вчерја бевме Јами двете сеа сме Кити дветеВие двете стварно ке ме збуните,исто ко melpomena и parvati
ама сакам да кажам...не да огласувамсакам да кажам дека има тема за мали огласи
Него направив рекорд.4 недели од како ја немам пеглано косата ,ова ке мора да се запише некаде.
сакам да кажу и мене, сс тебе : P hhhhhh и ја сам на некој начин фор фан као мужа ти : PСакам да кажам дека денес ми се живее во друга држава ,чисто онака за промена
Абе и вчера приметив ама...мислев ке се сменитети сеа не примети ?! вчерја бевме Јами двете сеа сме Кити двете
Браво,издржи...зошто колку повеке ја гореш толку поспоро ти расте косата...Мојата не мрда никаде,мора сешто да ставам за да ми расте :/ а еве неделава пак морам да ја горам. Пуста ретро фризура и пеглана :Леле јас не памтам кога ја пеглав последно, пред Нова Година беше сигурно... На себе не личам повеќе.
Браво,издржи...зошто колку повеке ја гореш толку поспоро ти расте косата...Мојата не мрда никаде,мора сешто да ставам за да ми расте :/ а еве неделава пак морам да ја горам. Пуста ретро фризура и пеглана :
Остај веќе, неколку години ми е истата должина од шо ја пеглав константно. А многу сакам да ја пораснам и затоа сега не ја чепкам ич и стојам подалеку од огледала пошо коќе си ја видам виткана ме фаќа нервоза.
Tие што имаат виткана коса сакаат права и обратно...Ако ти е за утеха веке мојата една ипол година е до рамењата Почнав да користам сеакви масла па ке видиме што ке биде
Гледај што повеке да ти е врзана,слуишам побрзо растела