Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Моментално и цела недела не сум во Скопје поради обврски па ако си за од вторник натака кога сакаш паркче доаѓа најубаво, а посебно со пифце...:giggle
Епа ајде бе може, ќе пишеме пак тука кој како е слободен од вторник натака, ама и да се видиме со другиве во петок нема да е страшна работа и од вторник пак :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Jас сум во Скопје до понеделник утрото. Викендов нешто ако се прави, можам да дојдам. После една недела сум дома, па ќе дојдам на еден ден на полагање само.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Jас сум во Скопје до понеделник утрото. Викендов нешто ако се прави, можам да дојдам. После една недела сум дома, па ќе дојдам на еден ден на полагање само.
Океј, фала богу некооој (y) ќе те каунт ин мало ;)(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Nevoljo nizaedna : ) da se oprai vreme obaveznikalno ke se soberemo obekjam : )
...i ja bi park a u zelenilo pifce slnce osmeh : )
ali i za jednu kafanicu golemo drusHtfo rakija na golemo i posle afteri da letif ne bi bilo losHo a ? : )
moli se nekoj moderator od Skopje da pokrene inicijativu za sobiranku, eeeeeeeeeeeee visHe! : )

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Vi eem kao be kraj na maj? Aj ke fuknam eden shot u imeto na propustenata sobiranka.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Vi eem kao be kraj na maj? Aj ke fuknam eden shot u imeto na propustenata sobiranka.
Немај гајле, ти кога ќе дојдеш уште поголема ќе ја праиме, и не еден миљон и еден шат ќе фукнеме тоаш (nod);)

кажете ми ден да видам ако соберам кеш ке доам :)
Абе оваа ја што дадов идеја не е за многу кеш :giggle Времево ќе се попраи до петок сабота, тоа ми беше муабетот и онака 4-5-6 души да се збереме на пивце мивце нешо ау у парк ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Nevoljo nizaedna : ) da se oprai vreme obaveznikalno ke se soberemo obekjam : )
...i ja bi park a u zelenilo pifce slnce osmeh : )
ali i za jednu kafanicu golemo drusHtfo rakija na golemo i posle afteri da letif ne bi bilo losHo a ? : )
moli se nekoj moderator od Skopje da pokrene inicijativu za sobiranku, eeeeeeeeeeeee visHe! : )
епа баш ради тоа шо нема никаков муабет за таа големата собиранка, јас дадов предлог за ваква некоја помала, башка и топ ќе биде времето петок сабота така кажаа (talk) Така да Ддаре ако можеш викендов да дојдеш обавезно да си се нацртал во парк :giggle(smoke)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
епа баш ради тоа шо нема никаков муабет за таа големата собиранка, јас дадов предлог за ваква некоја помала, башка и топ ќе биде времето петок сабота така кажаа (talk) Така да Ддаре ако можеш викендов да дојдеш обавезно да си се нацртал во парк :giggle(smoke)
...слуша што ти каже(овакој вика италијанац на нашински ххх) Hhh, ја овј викен неможу, отфарање на фирум а у обврске
друк викенд ке се одава сестра ми (sun) такој да ја ќе можу там од први јуни......:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Bum-Bum