На крај на месецов ќе има, чекаме шефот ipopovski да каже за детали..море дечки иам едно прашање да питам
ај кажете пошто се ближе крај година едно друго да не ќе има собиранка каде шо и како
кажете по со време за тие од страна да можеме да потсобереме некој денар....
Абе зошто никој не ме сакааа?! ајде Скопјани кај стеее? JaMi студентов што не е од скопје ама може да дојде на собиранка ScoobyDoo Hip.Hop_MKD другар му cakar_ulav parvati пошо кажа сфак петак ккк можел да дојде, Luckky Гонзо ГоспоТ Marick14 Hexasto (ако некој пропуштив нема лутиш пошо само 10 смее да се тагне ).... па и не сме малку луѓе од Скопјево, од сите овие 5 да се собереме ќе биде топНекој за во петок било кое време нешто паркче маркче, пивце мивце, тревичка, уживанција....?! Јас начекав единствен слободен ден неделава така да кој е ЗА нека пише слободно, мислам дека би било фино да се собереме 5-6 души Ама најозбилно!
Абе зошто никој не ме сакааа?! ајде Скопјани кај стеее? JaMi студентов што не е од скопје ама може да дојде на собиранка ScoobyDoo Hip.Hop_MKD другар му cakar_ulav parvati пошо кажа сфак петак ккк можел да дојде, Luckky Гонзо ГоспоТ Marick14 Hexasto (ако некој пропуштив нема лутиш пошо само 10 смее да се тагне ).... па и не сме малку луѓе од Скопјево, од сите овие 5 да се собереме ќе биде топ
ја од Скопје сумАбе зошто никој не ме сакааа?! ајде Скопјани кај стеее? JaMi студентов што не е од скопје ама може да дојде на собиранка ScoobyDoo Hip.Hop_MKD другар му cakar_ulav parvati пошо кажа сфак петак ккк можел да дојде, Luckky Гонзо ГоспоТ Marick14 Hexasto (ако некој пропуштив нема лутиш пошо само 10 смее да се тагне ).... па и не сме малку луѓе од Скопјево, од сите овие 5 да се собереме ќе биде топ