Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...breeeee koulko mi se samo ide i mene u Skopje u parkcHe...merakcHe : ) ....ali na rabotu sam do 4, pa odmaranje ovo ono jebanooooo
..epa ondak Kumanofci da piemo nekoe pifce vecHer ? a ? spremni ?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
јас сум само за на могила еј.....
http://wikimapia.org/#lat=41.3344999&lon=21.5544207&z=18&l=0&m=b

56231773.jpg

навечер е прекрасно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Sugar

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
море дечки иам едно прашање да питам
ај кажете пошто се ближе крај година едно друго да не ќе има собиранка каде шо и како
кажете по со време за тие од страна да можеме да потсобереме некој денар....:D

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
море дечки иам едно прашање да питам
ај кажете пошто се ближе крај година едно друго да не ќе има собиранка каде шо и како
кажете по со време за тие од страна да можеме да потсобереме некој денар....:D
На крај на месецов ќе има, чекаме шефот ipopovski да каже за детали..

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Некој за во петок било кое време нешто паркче маркче, пивце мивце, тревичка, уживанција....?! Јас начекав единствен слободен ден неделава така да кој е ЗА нека пише слободно, мислам дека би било фино да се собереме 5-6 души :rolleyes::^) Ама најозбилно! :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Некој за во петок било кое време нешто паркче маркче, пивце мивце, тревичка, уживанција....?! Јас начекав единствен слободен ден неделава така да кој е ЗА нека пише слободно, мислам дека би било фино да се собереме 5-6 души :rolleyes::^) Ама најозбилно! :giggle
Абе зошто никој не ме сакааа?! :place ајде Скопјани кај стеее? JaMi студентов што не е од скопје ама може да дојде на собиранка ScoobyDoo Hip.Hop_MKD другар му cakar_ulav parvati пошо кажа сфак петак ккк можел да дојде, Luckky Гонзо ГоспоТ Marick14 Hexasto (ако некој пропуштив нема лутиш пошо само 10 смее да се тагне :mstickle:( ).... па и не сме малку луѓе од Скопјево, од сите овие 5 да се собереме ќе биде топ :giggle

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Абе зошто никој не ме сакааа?! :place ајде Скопјани кај стеее? JaMi студентов што не е од скопје ама може да дојде на собиранка ScoobyDoo Hip.Hop_MKD другар му cakar_ulav parvati пошо кажа сфак петак ккк можел да дојде, Luckky Гонзо ГоспоТ Marick14 Hexasto (ако некој пропуштив нема лутиш пошо само 10 смее да се тагне :mstickle:( ).... па и не сме малку луѓе од Скопјево, од сите овие 5 да се собереме ќе биде топ :giggle

Моментално и цела недела не сум во Скопје поради обврски па ако си за од вторник натака кога сакаш паркче доаѓа најубаво, а посебно со пифце...:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ја од Скопје сум :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo