Фан Клуб: Челси

Tranquility

Нов член
11 мај 2012
6
1
3

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
ако не се лажам и тебе прва отворена тема ти беше оваа :) и прво мислење :) прво па машко......женско :)

Па нормално, нема ништо (буквално) побитно од Chelsea за мене. Така беше и тука: на прво место Челси, после мислам коментирав во темите за LP и a7x.

---

Последниот пат кога Атлетико Мадрид беше шампион во Лига Европа, Ман. Ј. беше 2 место во ПЛ, Арсенал 3то, Тот'нем 4то, Ливерпул 7мо... Челси го освои ФА купот, а Баерн М. изгуби во финалето на ЛШ. ]:)

Тоа беше во 2010. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and 048

Tranquility

Нов член
11 мај 2012
6
1
3
Исто како мене ти, знаеш шо е најбитно. :) Добредојде и почесто да не дружиш. :)
Навечер пишувам претежно, не ми замерувај. Последна опција за убивање досада - читање и мрчење по форуми :D

Да не биде тотално офтопик гледам не сте започнале таа тема... На Блекбурн мислам дека ќе им ја пуштиме, т.е. ќе се игра пак со некој забеган состав како тренинг. Пошто и те како сме лабави во одбрана, време е да му се набие малку минутажа на Хатчинсон. Трнбул исто пошто гледам дудук станал и тој да повежба малку. За во средина и те како има доста кандидати. Не би ми сменило ништо дали ќе биде победа, пораз или реми, али фино би било со победа да се заврши покрај толкуте порази... Од другава страна пак, Блекбурн испадна веќе така да и тие нема нешто да се замараат, истиот текст важи и за нив. Глупа утакмица ќе биде во секој поглед... Боље гледајте си Манчестер или нешто слично (think)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Roberto Di Matteo will fly to Berlin to watch Bayern Munich play in the German cup final tonight claiming he has already worked out their “weaknesses”