Преживеан (VIP Survivor )

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Сакам вакви реални шоуа, кај што не се дава приоритет на тоа кој со кој се фаќа под јорган, која како изгледа наутро без шминка....Барем тоа е замислата на ова шоу.
Оваа сезона, на моменти се запрашувам, дали навистина е така.
Ми нема драж бре, досадни се.
Мнозинството се изгубени души кои не знаеле што да прават со себе, па дошле да бидат познати, виџени, славни.
Кога ќе направам една комппарација со минатата сезона, ова ми делува како анимиран филм за дечиња со ликовите од Мадагаскар.

Се разбира секоја чест на поединци, кои пленат со исклучителна интелегенција, одлична тактика и се вистински преживувачи.
Сфатиле дека ова е игра, дека трае 45 дена и дека имаат живот ван границите на тој остров.
Убаво рече Милан, да бидеш стратег, да знаеш да играш, само да не го изгубиш образот.

Некој ако ги погледне накосо бе, ако се покаже остроумен...за нив е злобен човек што дошол вечерата да им ја изеде.
Свашта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
http://www.kurir.mk/magazin/scena/69419-Aleksandra-Nakova-isfrlena-od-VIP-Survivor
Плејбој зајачицата од Македонија Александра Накова сакала по секоја цена да си оди од „Сурвајвер“, па со Станија исценирала тепачка со цел продуцентите да ја испратат дома. Меѓутоа, и српската старлета била приморана да се спакува и да си оди од Костарика, пишуваат српските медиуми.

Ние тоа го смисливме за јас да бидам исфрлена, но поради мене беше исфрлена и Станија. Поради договорот знаев дека единствен начин за да излезам од „Сурвајвер“ е некому да нанесам физичка повреда. Уште другиот ден се молев да ме исфрлат, размислував и да скршам нога за да ме исфрлат..., но тогаш ми падна на памет да се степам со некого, открива Александра за „Блиц“.
Според Накова, логичен избор за тепачка била српската старлета бидејќи со нејзе најмногу се сложувала.
-Таа ми беше како сестра. И реков да ме навреди, поради што наводно ќе се скараме, а потоа ќе ја удрам за да ме исфрлат бидејќи неможев таму да издржам. Таа се согласи на тоа, но за нажалост и Станија ја исфрлија. Тоа не го очекувавме и многу ми е жал бидејќи Станија сакаше да остане и да се бори до самиот крај, вели Накова.
Српската старлета пак вели дека била најголема жртва на овогодишниот „Сурвајвер“.
-Неправедно сум дисквалификувана. Александра прва се нафрли на мене и ја исфрлија, но никој не очекуваше дека истото ќе ме снајде и мене, вели Станија за српските медиуми.

И шо сеа ко демек паметна била? :^)

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Сепак мислам дека на Ава и е пишано да лета вечерас, а што беше радосна.. :giggle
Или можеби не:^)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Значи кои ретардоси се собрани годинава, тоа е чудо.
Го уништија шоуво, па уште вип, кој вип? Маја Лена-Студентка:giggle Тоа значи дека и јас можам да се пријавам во ВИП срвајвер пошо по професија сум студентка. -.-

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
ги избркаат најфер играчите Марко и Невен .... Остана неспособната Ава .....кланот Себастијан Огнен Милан и {Влада и Никола } едниот влечен од Мартина др од Кристина двете ''такмичарки'' лижачки мн ке ми биде криво ако една од нив две влезе во финале а се слуша ко Кристина ке влезела во финале

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Понеспособен човек од Никола јас во живот немам видено, послаб од Ава глупердана е|-(
Инаку многу ми е мило што испадна Огнен, многу физича сила покаживаше кон женските.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ги избркаат најфер играчите Марко и Невен .... Остана неспособната Ава .....кланот Себастијан Огнен Милан и {Влада и Никола } едниот влечен од Мартина др од Кристина двете ''такмичарки'' лижачки мн ке ми биде криво ако една од нив две влезе во финале а се слуша ко Кристина ке влезела во финале
лол од кај знае некој кој ќе влезе во финале? Да не се баба Ванѓа да предвидуваат? :D

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мое мислење Жаре, Радован и Јелена не требаа да бидат измавани. На нивно место може да ги заменат Кристина, Никола и Мартина и Ава. Браво што ги исфрлија Невен, Марко и Огнен. Како што има пишано и Каренина, Огнен многу се правеше силен пред девојките, Невен - чиста мрза, а Марко со своите проповеди божем е дојден да бара човекови права и глупости, а не да се натпреварува. Ава ти е тапа фаца, ама без неа Срвајвор не е Срвајвор. Има треснато еден тон глупости и читав некоја шала дека демек ќе воведувале нов збор во српскиот или хрватскиот јазик - Карабатирање или слично што у превод би значело глупирање. Се надевам во финале ќе влезат Себастијан и Милан. Најдобри борци според мене во овој Срвајвор. :)