Црн Петок за Македонија!

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Што испадна сеа од работава фарса е или навистина се вистинските:eek
Тие се тие...сигурно нема да ги апсат и да објавуваат по медиуми ако не е точно...ама ми е чудно за детето и за таа булата СРАМОТА место дома јадење да прават они спремаат убиство на деца ...ц ц ц ц

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Тие се тие...сигурно нема да ги апсат и да објавуваат по медиуми ако не е точно...ама ми е чудно за детето и за таа булата СРАМОТА место дома јадење да прават они спремаат убиство на деца ...ц ц ц ц
:)
Не мора да значи дека и тие се убијци. Ако се случи нешто дома ти ќе дојдат и сите ќе ги приведат а не само тебе (ако ти си виновникот) пример зедов само.. :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не мора да значи дека и тие се убијци. Ако се случи нешто дома ти ќе дојдат и сите ќе ги приведат а не само тебе (ако ти си виновникот) пример зедов само.. :)
Добро де ти пак за тетин ти:)
Има вистина додека не се докаже,тие се невини

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Тие не се директно убијци....Тие ссамо го потпомагале убиството на разни начини...а ако не повеке 95% од нив се на некој начин инволвирани во тоа...Може само некој залутан тамо да се нашол што е многу мала веројатноста ....Нормално дека сите 20 луге не пукале....Ама имаат некој уддел :mstickle

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Тие не се директно убијци....Тие ссамо го потпомагале убиството на разни начини...а ако не повеке 95% од нив се на некој начин инволвирани во тоа...Може само некој залутан тамо да се нашол што е многу мала веројатноста ....Нормално дека сите 20 луге не пукале....Ама имаат некој уддел :mstickle
Ама и не мора да значи.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Ама и не мора да значи.
Ејј немој вакви работи...Сакаш да кажеш дека ке ги апсат и ке им објават фотографии на телефизија и сите тие процедури и после да биде пу пу неважи....Имаш работта со држава не си играме јас и ти камај камај па кој ми го скрши пиштолчето да се обвинуваме...полицајците и сите инспектори од канцеларија не излегува по 24/7 ....Нема никакви шанси за да е сето ова лага и гррешка

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ејј немој вакви работи...Сакаш да кажеш дека ке ги апсат и ке им објават фотографии на телефизија и сите тие процедури и после да биде пу пу неважи....Имаш работта со држава не си играме јас и ти камај камај па кој ми го скрши пиштолчето да се обвинуваме...полицајците и сите инспектори од канцеларија не излегува по 24/7 ....Нема никакви шанси за да е сето ова лага и гррешка
Јас не реков дека сето ова е лага или дека накрај ќе испадне пу пу неважи.
Еве Aristokrat знае, од искуство зборувам дека не мора да значи дека се сите вмешани во убиството.
Сигурно девојчето не му го чистело оружјето на убијците. Ќе ги испитуваат сега, да не нешто биле сомнителни, вака така ова она, сум поминала :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Инаку, 3ца пукале во децата, од кои двајца се браќа,едниот го фатиле а другите двајца се во бегство и уште други двајца што биле со нив ги фатиле..а кај едната жена дома нашле многу нелегално оружје затоа ја привеле,така кажаа на вести

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не ги привеле од кејф сигурно :)
Поготово не во ваква осетлива ситуација, кога секое следно делење на националности има предиспозиции да направи хаос во државава.
Не дека сега цветаат ружи, ама во тој хаос ќе бидат вклучени фикс идеи за територијални „конечни“ поделби, невини жртви...

И ај малку да оладиме од она клише дека времето ќе покаже се.
Поминаа 20 години скоро од атентат на Претседател, па времето баш и не е наклонето за разоткривање и запечатување на тој случај.
Значи треба да се работи, да се засукаат ракавите и да се работи.

Не сум јас Господ па да знам кој е крив кој е прав.
Ама ако доказите го кажуваат тоа, во најмала рака треба да ги обесат на мудата на Букефал.
Ама пошто живееме во демократија, ќе им се суди како што е ред.
А, болката, изгубената младост, исечените крилја....никој нема да направи да исчезнат. Невозможно е!

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum