Црн Петок за Македонија!

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
И страшно и жалосно и све..Родителите се задоволни од работата можда,само за тие убијците да не убијат други деца..
Ах само душата им знае како им е без своите чеда..Што ги чувале и сакале и ги гледале да растат..И доаѓа некој ПСИХО и им ги одзема животите...
Нема правда,нема ништо тука !!

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, emzzy and redhead

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Неможеме ништо да кажеме,ова е уште еден шок за сите..Ми личи на некоја местенка,поим неам затоа и не сакам да коментирам..Кој и како и што,џабе е све,дечките не се враќаат..Штета што во нашава држава нема смртна казна,за тие монструми тоа треба..Али како и да е све ќе се заборави,тешко на родителите и на роднините..
Нека почиваат во мир !

Смртната казна само ке ги ослободи.Нека им суди народот.Или пак за нив некој како Фрицл,да ги чува во подрум,да ги мачи и да се изживува врз нив и што долго да ги држи во живот за да се мачат.
Јас не знам дали да верувам во новите информации ама времето ке каже.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Абе цели денови немаше никакви податоци за убиството, можеше случајот тивко да го затворат. Убаво е што ги нашле, тетин ми е судија и недела после убиството кажа некоја слична приказна на таа што беше денес потврдена.
По судовите уште одма се зборувало дека ова е сето за да избувне војна. Се` е смислено.
Убијците биле и против НАТО војниците, сега и Америка и другите земји ќе се вмешаат, ќе настане хаос. Плус и тоа дека биле албанци. Сега најдобро ќе е македонците ништо да не прават, пошто можат и тие одма со убиства да вратат и кај ни е крајот после.
А дека низ прсти му прогледуваат на албанците, точно е. Цело време им ги кријат имињата на некои што ќе направат некоја белја, а да се наши, македонци, одма ги наоѓаат и ги кажуваат во јавност..
Кажувам и од искуство, едниот тетин ми е во затвор ради ограбување, го натерале да признае, и признал. Дека е македонец одма го кажаа и на вести со име и презиме (пред неколку години беше тоа), а да беа албанци ништо нема да им направеа. Таква држава сме..
Убаво е што се потрудија да ги најдат убијците и што веќе ги најдоја, ако се точни информациите споделени денеска. Ќе ги кажат и со име и презиме, тоа ич да не ви се вртка во глава.
A не знам дали ова го видовте, http://www.plusinfo.mk/vest/41706/P...emal-dopirni-tochki-so-islamskiot-radikalizam ... Јас искрено мислам дека немаат врска годините и професијата. Плус кажано било дека се професионални убијци...
И нормално е дека нема се` да објават во јавност, тоа треба да ни биде јасно.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
ФОТО: Меѓу приведените во Монструм има и жени

vecer1.jpg

mkd.jpg

ФОТО: Еве ги монструмите од Смиљковското Езеро

Во акцијата “Монструм“, МВР уапси 20 лица, радикални исламисти, за кои има сомнение дека директно и индиректно учествувале во петкратното убиство на Смиљковското Езеро. Еве дел од групата која утрово беше изнесена пред истражниот судија.
bonstrum_5-600x422.jpg

bmonstrum_6-600x408.jpg

bmonstrum_8-600x872.jpg

bmonstrum_3-600x808.jpg

Овде можете да видите уште слики.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Што бараше па и девојче со 13 години меѓу овие:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ех аман што се чудите, албанци се.....
И јас мислев дека најдобрата другарка моја (албанка беше) нема дома да ме ограби па се случи и тоа..хах..

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Bum-Bum

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Што испадна сеа од работава фарса е или навистина се вистинските:eek