Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ми се тепа некој...
12844_12810_47.gif
Морееее како би млатнала некооој сега... :mad А знам тоа ќе биде брат ми на крај од денов, он секогаш го крка на крај ни крив ни дужен :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Морееее како би млатнала некооој сега... :mad А знам тоа ќе биде брат ми на крај од денов, он секогаш го крка на крај ни крив ни дужен :unsure
Море за тебе еден стап од подебелите па да удри некој по тебе(muscle)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
кои деца : ) колко ти е крипи аватар, тај што се самоубила и што е проклната слика : ) тај е тај а ?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам луѓе доста трипате нит је Цеца нит је Ејми :frantic Само е некоја рандом типка шо ја најдов по нетов што ми праи доста јака конкуренција :rofl

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам луѓе доста трипате нит је Цеца нит је Ејми :frantic Само е некоја рандом типка шо ја најдов по нетов што ми праи доста јака конкуренција :rofl
Ех да немаше финти што ме научи еден форумџија да дознавам која слика од кого е ќе ти поверувавме,вака трипај дека си таа типка;)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
СДК дека ич не ми се оди утре ама ич. Ќе бидам со особа која воопшто не ја поднесувам, се пика, вообразена, се понаша како сноб плус таа си викнала другарки и едната од нив ќе му се пика на мојот 100%. Никад крај од такви шмизли( да не речам вулгарен збор). Само што немам каде да одам веќе тука. Како да седиш во друшство со особа која ја мразиш!? Оди разбери се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ех да немаше финти што ме научи еден форумџија да дознавам која слика од кого е ќе ти поверувавме,вака трипај дека си таа типка;)
хахахахахахаха немам јас што да трипам дека сум таа ;) Уствариии не ни сакам да сум оваа бе, пошо сум боље од неа ]:) :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.