Морееее како би млатнала некооој сега... А знам тоа ќе биде брат ми на крај од денов, он секогаш го крка на крај ни крив ни дуженМи се тепа некој...
Море за тебе еден стап од подебелите па да удри некој по тебеМорееее како би млатнала некооој сега... А знам тоа ќе биде брат ми на крај од денов, он секогаш го крка на крај ни крив ни дужен
еееј ееееј Сега пак Трабл крива, ма за се сум јас крива у пику матер...Море за тебе еден стап од подебелите па да удри некој по тебе
кои деца : ) колко ти е крипи аватар, тај што се самоубила и што е проклната слика : ) тај е тај а ?Морееее како би млатнала некооој сега... А знам тоа ќе биде брат ми на крај од денов, он секогаш го крка на крај ни крив ни дужен
Цеца и е на аватар бекои деца : ) колко ти е крипи аватар, тај што се самоубила и што е проклната слика : ) тај е тај а ?
Ех да немаше финти што ме научи еден форумџија да дознавам која слика од кого е ќе ти поверувавме,вака трипај дека си таа типкаСакам да кажам луѓе доста трипате нит је Цеца нит је Ејми Само е некоја рандом типка шо ја најдов по нетов што ми праи доста јака конкуренција
хахахахахахаха немам јас што да трипам дека сум таа Уствариии не ни сакам да сум оваа бе, пошо сум боље од неаЕх да немаше финти што ме научи еден форумџија да дознавам која слика од кого е ќе ти поверувавме,вака трипај дека си таа типка