Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Поим за напнат период е кога од тоа ти расте втор умник.

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Веќе не сум пијана, туку само не наспиЈана :giggle

Вчера - неколку средби од трет вид и љубовни клишеа. Пиење со драги личности под отворено небо со ѕвезди и такви ми ти работи :) Времето беше совршено, хоризонтот прво беше портокалов, за да стане темно индиго.
Кога тој ми се јави и ми кажа од кај ми го нашол бројот си реков у себе- ма немој да ме ј**еш бре! т.е. можеш, три пати на ден :giggle:giggle

Неделава е убава, почна со сонце и кафе. Како ќе заврши не се знае уште

Имам вишок енергија, одам да пливам низ денот!

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Сакам да ве прашам дали некој има на план да оди на 5 мај на white dimension во скопје :D

Истото и јас сакам да го прашам... Ми се оди ненормално многу, а другар(к)иве шо ги прашав се некако повеќе кафански настроени. Па ајде, има ли некој за? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
СДК сите те сакаат кога им требаш, а кога повеке не си им потребен бегаат како глувче во дупка.Жално но вистинито :/
Јас брзо се прелутувам но овој пат работата е сериозна што ме натера да избришам некои луге од мојот живот кои долго ја носеа маската на лицето.
Само не знам што добиваат од тоа.
Да не мрчам.Денес ке се видам со љубовта моја.Едвај чекам да го прегрнам,и да му кажам колку ми е потребен до мене.

here-hug-i-need-love-lovers-need-Favim.com-59619.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сдп зошто само мене среќата не ме сака,колку и да се трудам ништо не успевам.... не знам познато ова чувство кое не сакав никогаш повеќе да го почувствувам... ама еве го се врати... чувство на бедност,тага,осаменост,безвредност... сакам да го снема потреба да имам на кој да се потпрам... секогаш кријам во мене и смеам како ништо да не ме боли... а уставри ми иди да вриштам и да се свијам од болка ЗОШТО? :place едноставно на никој не му сум важна....

Скарс, ич да не се замараш....ова ти е некое моментално чуство..
ќе видеш ќе помине.....не си само ти...сите луѓе ги фака истото чуство, сите!!
Зошто оние славните ѕвезди секогаш паѓаат во депресии, на толку луге околу нив и толку пари тие пак се чуствуваат осамени.....
Во ова време тешко е да најдеш човек на кој ќе се потприш затоа научи сама на себе да се потпираш, и да бидеш доволно силна....гледај колку е прекрасен денот надвор ...мора да ти помине тоа лошо чуство одма..

имаше еден виц;
Марица и Зоки Поки шетале у шумата
Марица му вика на Зоки ПОки; .а бе имам чуство дека сакаш да ме искористиш овде во шумата
и Зоки Поки; неее Марице нема шанси
а Марица пак: .а бе уште имам чуство дека сакаш да ме искористиш
Зоки Поки; не бре нема шанси
и Марица; а да ме искористиш ти па да ми помине чуството :rofl

е така ќе ти помине и тебе...донт вори...:*

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, Saladin and Scars31

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК досадно ми е, сакам да излезам, ќе мора да почекам после 5 затоа што надвор е пеколно топло.|-(

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам "Газда Господ здравје да ти даде, да те проживее до 101" (hug) Ништо немав купено за јадење, он отиде на Козјак со мотористите и си го забoравил бурекот, се јави да ни каже дека го заборавил и ако сакам да го изедаааам :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.