Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
Сакам да прашам ЗОШТО е затворена темата за редовна војска? Единствена тема откако сум на форумов, на која имало колку толку искажување на ставови, ја заклучивте!
Ако, нека ви.
Кога ќе почне да станува досадно и ќе почнат да бегаат членови, мислете му ја зошто.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Сакам да прашам ЗОШТО е затворена темата за редовна војска? Единствена тема откако сум на форумов, на која имало колку толку искажување на ставови, ја заклучивте!
Ако, нека ви.
Кога ќе почне да станува досадно и ќе почнат да бегаат членови, мислете му ја зошто.

Демек, тензија имало :) Имаше дискусија, тензија.... не верувам баш.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ако, нека ви.

Демек, тензија имало :) Имаше дискусија, тензија.... не верувам баш.

Неколку членови се испокараа и цел ден само се пријавуваа и решивме да ја заклучиме.
Ја отклучивме и пак почнаа одма со карање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Неколку членови се испокараа и цел ден само се пријавуваа и решивме да ја заклучиме.

Треба да ги казните членовите ради непослушност и непочитување на правилата, а не да ги казните сите форумџии со затворање на темата.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Па нормално што очекувате.. Тензија се кревало алоо форум е, за разменување мислења. Додека нема навреди остајте нека се колат ако треба. Или сакате да владее едноумие и со тек на време форумов да стане досаден?
Не за друго мене ми се жалат... Ви зборам како искусен форумџија, а некој што влегоа таму во дискусија се форумџии долго време и со искуство. Добронамерен совет, не ме напаѓајте одма, вие изберете како и што ќе направите...

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and Selma

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Нормално е да се спротивставуваат членовите меѓу себе, на крајот, затоа постои форум, ако сакаат да гракаат ,,да, да, да,, ќе отидат во штаб и готово. А тие што се навредуваат, си има начин да бидат казнети, од тема бан, од форум бан...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
СДК ми се спие ама има уште многу работи кој треба да завршам пред да легнам да спијам.. :(

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдп зошто само мене среќата не ме сака,колку и да се трудам ништо не успевам.... не знам познато ова чувство кое не сакав никогаш повеќе да го почувствувам... ама еве го се врати... чувство на бедност,тага,осаменост,безвредност... сакам да го снема потреба да имам на кој да се потпрам... секогаш кријам во мене и смеам како ништо да не ме боли... а уставри ми иди да вриштам и да се свијам од болка ЗОШТО? :place едноставно на никој не му сум важна....

Статус
Затворена за нови мислења.