Трошок си бе ти, само вода имаме за тебеИ ак немате густи сок , една газоза со 2 лајчина шекер ќе се напијам![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
Трошок си бе ти, само вода имаме за тебеИ ак немате густи сок , една газоза со 2 лајчина шекер ќе се напијам![]()
Мојт ама и еден јогурт битолски полалитар ак мојт.Трошок си бе ти, само вода имаме за тебеАма пошо ти е паднат шеќерот ко што можам да заприметам ќе те почастам и еден Милк Шејк од Ванила, моит?
![]()
Е ај сега, кај Милк Шејк па и јогурн... е немоит, пролив ќе те фатиТМојт ама и еден јогурт битолски полалитар ак мојт.
Фала.![]()
Заборавив во порачката и виршли ми се јадат ак мојт да ми сварите.Е ај сега, кај Милк Шејк па и јогурн... е немоит, пролив ќе те фатиТ![]()
Е сега да ми прости баба ти, ама и на баба ти чифтијанитеЗаборавив во порачката и виршли ми се јадат ак мојт да ми сварите.
Проливот е пролазна ствар, ако издрже желудникот ќе издрже и ВЦто
Епа ај ко така една вода ако можит и едно кафе средно. Ќе постам денес не јадам.Е сега да ми прости баба ти, ама и на баба ти чифтијаните![]()
За тебе срце и Нес ќе сматам сега, само ти дојдиЕпа ај ко така една вода ако можит и едно кафе средно. Ќе постам денес не јадам.