Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Да знае да ме сака и почитува,да биде со мене во добро и зло,и да навива за Манчестер Јунајтед:mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Да има разбирање, да не вара, да не напнува/условува/уценува. Истотака да не биде посесивна - ова на врв на нерви ми оди. Поопуштеност повеќе се бара, ама не е нешто што се мора да се поседува. И да не ми вреѓа фамилија/да се слага со моите.

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Нема да ги кажувам моите фантазии џабе само ќе си го замислувам идеалниот а таков не постои тоа е суровата реалност што ми вреди да кажувам каков маж сакам, а знам дека никогаш таков нема да имам :eek

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај штом е работата таква и јас да пофантазирам малку. :rofl
Значи идеална женска за мене - интелигентна, слатка, да ме сака и почитува и да не ме вара со други. :zelen Ако ми текне нешто друго, ќе допишам. :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Selma

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
нормално сите сакаме да убав,висок,паметен ова она ама на крајот никогаш не се заљубуваме во таков туку во скроз спротивно (барем јас )

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Пред се да ме сака и почитува таква каква што сум и да има доверба помеѓу нас . Да е интелегентен, комуникативен, да има своја цел во животот, да поседува одредени ставови и да стои зад истите. Да има одредено хоби и одредени интереси, да не биде посесивен , опсесивен , премногу љубоморен .Да не досаѓа цело време, да си дозволи да има време и за него самиот и за неговите пријатели и за мене. Да ги споделува со мене неговите соништа и планови и да верува сите... Аххх ако пишувам уште ќе се разочарам :p (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991