Се повеќе и повеќе мислам дека си во право..А можеби и ќе се собереме некогаш...
Се повеќе и повеќе мислам дека си во право..А можеби и ќе се собереме некогаш...
Така некако ќе бидеАко е на самиот крај на мај, можно е да бидам присутен. До тогаш... тешко
Редно беше, позитивен знак..Така некако ќе биде
Освен јас и nightmare_f има ли други Велешани? Да направиме некоја мини собиранка овде во Велесов
Абе немора само Велешани па и ти, ако има заинтересирани и од другиве градови да дојдат да направиме фино собиранче на отворено.колку шо разбрав..5 души сме сеа за сеа
и кај баш за велешани се фати жити мене
Абе вие поише од стадионот имате отворено?Абе немора само Велешани па и ти, ако има заинтересирани и од другиве градови да дојдат да направиме фино собиранче на отворено.
Ах Саладине Саладине. Имаме многу убав парк до стадионот. Башка и реновиран еАбе вие поише од стадионот имате отворено?
АКо нешто имате на ум преку ден викендов, може заш да не.
Ја нишо не признавам освен гробишта. Имаат најбољи поглед, башка инспиративно ми делуваат.Ах Саладине Саладине. Имаме многу убав парк до стадионот. Башка и реновиран е
Порано со една другарка (школска) кога бегавме од часеви одевме на Св.Пантелејмон на гробиштата си седевме. Имавме еден гроб од каде што фаќавме најубав поглед и редовно на тој гроб си седевме. Чив беше, појма немам Ама цела панорама на Велес од таму се гледаше Башка што и најскришно место, никој таму нема да те бара Гасиш телефони и уживаш на гробот цел ден, муабетење, грицки... Исто како на излет да одевмеЈа нишо не признавам освен гробишта. Имаат најбољи поглед, башка инспиративно ми делуваат.
We can undertake a Sobeerankah "The cemeteries of Veles". Баш као шо Coldplay еднаш пишаа песна.