Собиранки.... (договарање - тука)

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Освен јас и nightmare_f има ли други Велешани? Да направиме некоја мини собиранка овде во Велесов :)

колку шо разбрав..5 души сме сеа за сеа :)
и кај баш за велешани се фати жити мене :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
34
колку шо разбрав..5 души сме сеа за сеа :)
и кај баш за велешани се фати жити мене :frantic
Абе немора само Велешани па и ти, ако има заинтересирани и од другиве градови да дојдат да направиме фино собиранче на отворено.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and N|ghtmare_f

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Абе немора само Велешани па и ти, ако има заинтересирани и од другиве градови да дојдат да направиме фино собиранче на отворено.
Абе вие поише од стадионот имате отворено?:rofl
АКо нешто имате на ум преку ден викендов, може заш да не.

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
34
Абе вие поише од стадионот имате отворено?:rofl
АКо нешто имате на ум преку ден викендов, може заш да не.
Ах Саладине Саладине. Имаме многу убав парк до стадионот. Башка и реновиран е (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Hip.Hop_MKD

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ах Саладине Саладине. Имаме многу убав парк до стадионот. Башка и реновиран е (wasntme)
Ја нишо не признавам освен гробишта. Имаат најбољи поглед, башка инспиративно ми делуваат.

We can undertake a Sobeerankah "The cemeteries of Veles". Баш као шо Coldplay еднаш пишаа песна. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Везилка

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
34
Ја нишо не признавам освен гробишта. Имаат најбољи поглед, башка инспиративно ми делуваат.

We can undertake a Sobeerankah "The cemeteries of Veles". Баш као шо Coldplay еднаш пишаа песна. :rofl
Порано со една другарка (школска) кога бегавме од часеви одевме на Св.Пантелејмон на гробиштата си седевме. Имавме еден гроб од каде што фаќавме најубав поглед и редовно на тој гроб си седевме. Чив беше, појма немам :D Ама цела панорама на Велес од таму се гледаше :) Башка што и најскришно место, никој таму нема да те бара :D Гасиш телефони и уживаш на гробот цел ден, муабетење, грицки... Исто како на излет да одевме :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati