Парвати - Охридски дијалект

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ne se ni trudu : ) puknaja mi za druk dijalekt, ja se zaebaam za da bide interesno, a na nekoga mu e mnoo interesno :p : )
a te ebu gada a te ebu, ne mi se smeesH na mene nego na moi gluposti kazani. ne e isto : P intelegentan si ne vikam ne : ) najbolji si : )

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ne se ni trudu : ) puknaja mi za druk dijalekt, ja se zaebaam za da bide interesno, a na nekoga mu e mnoo interesno :p : )
a te ebu gada a te ebu, ne mi se smeesH na mene nego na moi gluposti kazani. ne e isto : P intelegentan si ne vikam ne : ) najbolji si : )
Ми се свиѓа како размизмислуеш да ти е*у.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кои глупости се пишуваат по темава значи (puke)
ова темава исто ко да си прајте муабет у приватните пораки:|

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Кои глупости се пишуваат по темава значи (puke)
ова темава исто ко да си прајте муабет у приватните пораки:|
Ние по хуморот сме повеќе.
Темите за секс кои ги отвараш се за возрасните, затоа си отвараме наши теми да има каде да се изјасуваме.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ние по хуморот сме повеќе.
Темите за секс кои ги отвараш се за возрасните, затоа си отвараме наши теми да има каде да се изјасуваме.
Биди ироничен колку сакаш и наводно прибран,се осека твојата доза на нервоза а јас нигде не реков дека темава не чинти.
Кога ке се читаш и ти самиот по еден месец ке сватитиш што сум ти зборела,а и сега можеш да сватиш ако сакаш,само ти треба да размислиш,зошто седеше на форумов пред десетина дена а зошто седиш сега.
Немав намера никого да навредам со коментарот но неможев да издржам а да не искоментирам.
Благодарам за просторот во темава:*
Уште ова заборавив,во темава одамна го нема хуморот,а и не знам дали го имало некогаш.Сори што сум искрена и директна.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Биди ироничен колку сакаш и наводно прибран,се осека твојата доза на нервоза а јас нигде не реков дека темава не чинти.
Кога ке се читаш и ти самиот по еден месец ке сватитиш што сум ти зборела,а и сега можеш да сватиш ако сакаш,само ти треба да размислиш,зошто седеше на форумов пред десетина дена а зошто седиш сега.
Немав намера никого да навредам со коментарот но неможев да издржам а да не искоментирам.
Благодарам за просторот во темава:*
Уште ова заборавив,во темава одамна го нема хуморот,а и не знам дали го имало некогаш.Сори што сум искрена и директна.
Прв болд. Јас сум реален, не сум нервозен имаш грешка.
Втор болд. Не ти го разбирам воопшто.
Трет болд. Темата има хумор, само ти го имаш изгубено чуството за хумор.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Прв болд. Јас сум реален, не сум нервозен имаш грешка.
Втор болд. Не ти го разбирам воопшто.
Трет болд. Темата има хумор, само ти го имаш изгубено чуството за хумор.
Изгледа:)
гледам сите членови го имат изгубено со мене
Немора да се расправаш Мајоре,јас само кажав мислење и плус знаеш дека со правати сте ми омилени уште на почеток.

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Изгледа:)
гледам сите членови го имат изгубено со мене
Немора да се расправаш Мајоре,јас само кажав мислење и плус знаеш дека со правати сте ми омилени уште на почеток.
Не се расправам само кажав шо мислам јас за твоето мислење.
Тоа за омилени, мислам само лице ми правиш

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се расправам само кажав шо мислам јас за твоето мислење.
Тоа за омилени, мислам само лице ми правиш
Јас не правам лице никому,само си го чувам своето:)
А ти се расправаш и тоа не го приметувам само јас деновиве.

• Ми се допаѓа