во дворот не,ама воделе пред мене,воделеПа каде да спијат? Тие не можат да одат на Марс исклучливо само заради тебе што ти пречи тоа. А, и неверувам некој да дојде кај тебе дома, во двор и тука да води љубов.
во дворот не,ама воделе пред мене,воделеПа каде да спијат? Тие не можат да одат на Марс исклучливо само заради тебе што ти пречи тоа. А, и неверувам некој да дојде кај тебе дома, во двор и тука да води љубов.
Па не оди на такви места ко не можеш да ги поднесуваш. Кој ти е крив.во дворот не,ама воделе пред мене,воделе
они идеа кај што сум јас,еве како на пример ти дојде кај што не знаеше дека сум јасПа не оди на такви места ко не можеш да ги поднесуваш. Кој ти е крив.
Постојат и кај нас, ама имаат значително помали права на пр. од оние во Холандија.Не БИРА, неговите сфаќања го прават тоа. Гледа перципира и донесува заклучок потсвесно. И напротив имаш многу погрешен став дека се држав во тајност, кога сакаш појди пример Скопје во парк минимум 4-5 пара ќе затекнеш , а да не спомнувам за по дискотеки каде што во вц-та врие. Кој рече дека нема и кај нас? Постои некаде во светот исклучок? Но за разлика од "фамозниот" запад кон што слепо се стремиме бројот е 4-5 пати помал.
Не те разбрав. Објасни ми подетално.они идеа кај што сум јас,еве како на пример ти дојде кај што не знаеше дека сум јас
ама јас ги истрпев,за децата ми е страв
Вака, би требало да запознаеш еден геј, лезбејка, бисксуалец, и да разговарате. Се надевам дека ќе сватиш дека и тие се луѓе како и ние.епет си информиран,секоја чест
ма пишуаш глупости без да ме читаш,веке напишав дека имам се запознаено,немам против за твојата и нивната определба,како луге мегу нас има секави,значи не генерализирам дека нема добри пријатели мегу нив,има и добри родители ама не сакам да растат децата мегу такви луге со таква сексуална ориентација коа ке ја покажуваат јавно и готово.точка.како што си се информирал за овие определби ваљда си имал потреба,јас признавам незнам кај имаат поголеми права дали кајнас или холаандија....ама јас знам и дека не се срамам од она што сум и јасно и гласно се декларирам како целцхо,нека ме извини што пишувам кирилица не го пишувам латиница оти да не испадне дека го тагнувам,ти не ја поседуваш таа храброст.Вака, би требало да запознаеш еден геј, лезбејка, бисксуалец, и да разговарате. Се надевам дека ќе сватиш дека и тие се луѓе како и ние.
1. За што немам храброст?ма пишуаш глупости без да ме читаш,веке напишав дека имам се запознаено,немам против за твојата и нивната определба,како луге мегу нас има секави,значи не генерализирам дека нема добри пријатели мегу нив,има и добри родители ама не сакам да растат децата мегу такви луге со таква сексуална ориентација коа ке ја покажуваат јавно и готово.точка.како што си се информирал за овие определби ваљда си имал потреба,јас признавам незнам кај имаат поголеми права дали кајнас или холаандија....ама јас знам и дека не се срамам од она што сум и јасно и гласно се декларирам како целцхо,нека ме извини што пишувам кирилица не го пишувам латиница оти да не испадне дека го тагнувам,ти не ја поседуваш таа храброст.
Епа сега ако не сакаш да прифатиш нешто, не е мој проблем. Јас само сакам да дискутирам на цивилизиран начин. Не велам дека си глупава, ама тврдам дека не си цивилизирана. Извини.оди лечи си ги потребите на друго место те молам,не се сокривај зад психолози,и води си колку сакаш монолози