Далеку е од оваа. :SНа прва лопта на оваа ми дојде само ритамот на сарс е успорен
Далеку е од оваа. :SНа прва лопта на оваа ми дојде само ритамот на сарс е успорен
А бе ја знам оваа, мислам дека е од некоја друга песна од Србија или некоја навивачка песна.Ти ја слушна или одма пиша
Се трудам да ја најдам песната зашто ја знам,знам да ја пеам со мумљање отидов на таа страната преку микрофон што се наоѓаат песни ама не успеав некако,а точно знам која песна ја бараш,ќе ја барам во итало хитови некаде 80 мислам беше или рани 90-сетиtrazu ednu pesnu, italijanska mislu deka e od lorenco jovanoti ili od eros ramacoti, postara e,
ima i detsko vokali u traku, slusHa gu pred nekoj dn na rabotu mnoo e jaka ama pojma da se nema kako se vika
trazi gu i na youtube sfakako ama tiiiiiiiiiiiiiiiit(cenzura)
help plis : )
А да ми ја дадеш страната те молам..Се трудам да ја најдам песната зашто ја знам,знам да ја пеам со мумљање отидов на таа страната преку микрофон што се наоѓаат песни ама не успеав некако,а точно знам која песна ја бараш,ќе ја барам во итало хитови некаде 80 мислам беше или рани 90-сети
Знае некој како се вика песната во позадина од рекламата на Nescafe?
ја барав но неможев да најдам линк од рекламатаДај ја рекламата да ја слушнеме.