Тој што ќе има најмногу лајкови титула УЛИЖУВАЧ
на кој јазик ти е "улижувач" ?
Тој што ќе има најмногу лајкови титула УЛИЖУВАЧ
Ќе кажев д.длач ама и тој е на српскина кој јазик ти е "улижувач" ?
Ахам.....еве ја темата каде се препознава кој е на форум поради лајкови.
Имав дежа ву дека ќе се отвори ваква тема.
Он-топик. Нема потреба од титули и онака повеќето се знаеме, за секој еден член имам по една титула.
Се препознав во твоето погоре напишано мајке миАхам.....еве ја темата каде се препознава кој е на форум поради лајкови.
Он-топик. Нема потреба од титули и онака повеќето се знаеме, за секој еден член имам по една титула.
Тоа само во Пост пејт, да не испадне дека ве мразам сите.ај мојата кажи ја
Сега за инает нема да ти стегам лајкови.Се препознав во твоето погоре напишано мајке ми
Абе ти ли... Има една стара, вика: Пред да кажеш нешто за други, погледни се у огледало. Како нафурана београѓанка си, бог да чува.Ахам.....еве ја темата каде се препознава кој е на форум поради лајкови.
Оди бе види си го аватарот, тој мене во огледало.Абе ти ли... Има една стара, вика: Пред да кажеш нешто за други, погледни се у огледало. Како нафурана београѓанка си, бог да чува.
е ајде де. го предложив истото во Предлози за дополнителна функционалност на што ипоповски одговори дека не може така ама може да се заменат со другиАј вака,имаше еден форум кај што бев каде што сами си стававме титули по свој избор,зашто да не е и тука така?