Од што имате фобија?

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Јас имам фобија од затворена просторија, еве на пример кога ќе тргнам накај кафана многу ми е страв да не е затворена
И ја брате исто. Иду накуде кафану и цело време ме е стра да не е затворена... Заебан осеќај е :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Dr.Gonzo

Utopian

Нов член
3 април 2012
27
24
3
30
Клаустрофобија- страв од затворен простор
Електрофобија- страв од електрична енергија
Ентомофобија, страв одголеми инсекти

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Клаустрофобија- страв од затворен простор
Електрофобија- страв од електрична енергија
Ентомофобија, страв одголеми инсекти
Клаустрофобија- страв од затворен простор на пример кога се плашиш дали кафаната е затворена. (оф топик е ама морав:D)цццц гледам дека уште некој напиша, не е фер:place

Инаку да се навратиме на темава, од змии дефинитивно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Utopian

FranZ Ferdinand

Истакнат Член
26 февруари 2012
73
113
333
Јас имам Фобија од стареење,многу имам страв од стареење,од смртта не се плашам толку колку од стареењето,неможам да гледам како стареам но годините си врват,за све има cпас само за ова не,многу грдо се осејчам ко ќе помислам на ова и ме фајча паника.:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Minnie

Масон

Полноправен Член
21 март 2012
26
38
18
фобија од јавни настапи, кога треба да се обраќам пред многу луѓе :eek би додала и дека се плашам да дознаам што другите мислат за мене, па затоа често се затворам.. :)

LaLoca

Нов член
15 април 2012
3
1
3
39
би додала и дека се плашам да дознаам што другите мислат за мене, па затоа често се затворам.. :)

Едноставно не се обидувај да дознаеш. Биди тоа што си, и не се затварај. Сигурно има луѓе на кои нема да им се допаднеш како личност, но исто така сум сигурна и дека имаш пријатели кои те сакаат баш таква како што си. Ако на некој нешто твое му смета, тоа ќе го приметиш, или ќе ти каже. Ако таа личност ти значи, тогаш потруди се тоа да го смениш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Масон