​Х​​р​​и​​с​​т​​и​​ј​​а​​н Тодороски - Кико

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Може да се напраи една ремет тема за вакви самопрогласени пејачи од баграта на Геј Геј... секако тука иде и драган вучиќ, драганче митревски,
коста бургов
фаталната надица богоевска
пане панов

Леле кутрата наша земја, што све е приморна да држи на себе...
имаше една теам убитачни песни ама појма неам шо се деси со таа тема ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Мислам дека батката што ја отвори доволно срам изеде на кајгана...сега уште треба да крка?
Во Прилеп се има родено само еден пејач (вистински) Тоше Проески.
Ако имаме прваник на форумов мислам дека треба да направиме предлог закон за пејач.......Онака.....на секој чекор никнуваат пејачи како печурки. Една песна и потоа пропаднал како да не ни постоел

• Ми се допаѓа

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Мислам дека батката што ја отвори доволно срам изеде на кајгана...сега уште треба да крка?
Во Прилеп се има родено само еден пејач (вистински) Тоше Проески.
Ако имаме прваник на форумов мислам дека треба да направиме предлог закон за пејач.......Онака.....на секој чекор никнуваат пејачи како печурки. Една песна и потоа пропаднал како да не ни постоел

Не заебавај, на кого ќе фаќаме сеир?

• Ми се допаѓа

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
И што ми е вечна дилема, дали овие “фан клубови“, постојат? Секако не во физичка смисла, ама како тоа се наоѓаат повеќе од двајца на кои озбилно им се свиѓаат ваквите “пејачи“? Добро може да се и тројца (ако покрај мајка и татко има брат или сестра).

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and 048

Faith

Истакнат Член
19 февруари 2012
46
65
318
Skopje
А бе ајде, колку години има членот што ја отворил темата???? Ова го очекувам од некој 15 годишен само

• Ми се допаѓа