Венчавки

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
како бе недавам, давам и тоа како ... ш осакаш то ке ти да м.. не ми проблем имам неколку вакви во новчанико ..
American_Express_Gold_Card_Credit_Card.jpg
УДАЈЕМ СЕ !!! Хахахахахахах

Ма шалим се....Како те није срамота ејј..ц ц ц ц со пари мисли да ме купи :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола

не сам о пари ти нудам се шо сакаш .. абе ти вика м омажи се за мене ке те напрам чоек... ти нудам години и години љубовно уживање и романтики, прошетки по паркови во доцните ноќни часови, на полна месечина.. само ти кажи која ѕвезда ја сакаш, одмаке ти ја симнам ( шостори романтики тепање јас) па ке те носам на романтични вечери. намасата ке клам две рози и ке виканам некој на вилоина да ти ја исвири омилената песна...

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
не сам о пари ти нудам се шо сакаш .. абе ти вика м омажи се за мене ке те напрам чоек... ти нудам години и години љубовно уживање и романтики, прошетки по паркови во доцните ноќни часови, на полна месечина.. само ти кажи која ѕвезда ја сакаш, одмаке ти ја симнам ( шостори романтики тепање јас) па ке те носам на романтични вечери. намасата ке клам две рози и ке виканам некој на вилоина да ти ја исвири омилената песна...
Хахахахахахаххаха....Бре бре бре ама си романтиченн....Ми ако си роматичен може...Ако не ништо не праиме :sram

• Ми се допаѓа

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Хахахахахахаххаха....Бре бре бре ама си романтиченн....Ми ако си роматичен може...Ако не ништо не праиме :sram
а шо мислеше ти .... па гледаш колку роматично те запросив....

башкаи попов г орезервирав ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
а шо мислеше ти .... па гледаш колку роматично те запросив....

башкаи попов г орезервирав ...
Попево не ми е баш бистро да не утне песна....Да не ја почне таа што треба да ја пее на погреб...хахаххаха :D

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој

Омажи се со него, добар човек е. Ќе ти дозволи да го вртиш на малото прсте, да си играш мајтап со него, цела негова плата ќе ти ја дава. Ќе дозволи половата еднаквост да биде полова нееднаквост, секако во твоја корист на негова штета.
Секоја недела ќе ти изнајмува стриптизер- како на пример јас.:D
Ќе донира сперма, ќе ти ја вгради бесплатно само ти омажи се со него.

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
неколку ракии и се ке биди у реду .....
Веруем...Некоја по јакичка ракија ...Да потрошиме помалку ...мора да се штеди...Идат децаа малејј едно 10 тина шчо че им праимее бре бре ...А да не ми ја утни песната :D

• Ми се допаѓа