одбери ти и организирај тоа свадбата како шо скаш еве јас ти давам дозвола сам ода се разбериме, јас жена земам само за три работи , за готвење , за навечер за 18+ работи и да се фалам низ град шо жена имам...Hahahahah...Не е лесно богамии...
Абе а кумови кои ке ни бидат?
Dislikeодбери ти и организирај тоа свадбата како шо скаш еве јас ти давам дозвола сам ода се разбериме, јас жена земам само за три работи , за готвење , за навечер за 18+ работи и да се фалам низ град шо жена имам...
Откажуем венчавка...Ја сум жена не роботодбери ти и организирај тоа свадбата како шо скаш еве јас ти давам дозвола сам ода се разбериме, јас жена земам само за три работи , за готвење , за навечер за 18+ работи и да се фалам низ град шо жена имам...
е шо бе дислајк, за да г и исполниш овие три работи ти требаат максимум 10 сати одневно а после имаш 14 сати за тебе... јас мисла мдека сум фер ...Dislike
еј не ми распвијате сега свадбата... јас нарачав и музика и се ...Така е кумо што е ова,јас викам да си се вратиш на мојот кум
Ми многу бараш а ништо не даваш хахахахаеј не ми распвијате сега свадбата... јас нарачав и музика и се ...
Епа прибери си се тогашеј не ми распвијате сега свадбата... јас нарачав и музика и се ...
како бе недавам, давам и тоа како ... ш осакаш то ке ти да м.. не ми проблем имам неколку вакви во новчанико ..Ми многу бараш а ништо не даваш хахахаха