Да од маркет го симнувам,Skype - free video calling,и секогаш заглавува некаде на средина додека се симнува и после ќе изчезне.Го нема ни симнато ни инсталирано.Како го симнуваш, од маркет? Кој скајп го симнуваш?
Да од маркет го симнувам,Skype - free video calling,и секогаш заглавува некаде на средина додека се симнува и после ќе изчезне.Го нема ни симнато ни инсталирано.Како го симнуваш, од маркет? Кој скајп го симнуваш?
Да од маркет го симнувам,Skype - free video calling,и секогаш заглавува некаде на средина додека се симнува и после ќе изчезне.Го нема ни симнато ни инсталирано.
Не ми е полна меморијата,сеуште имам простор.Да не ти е полна меморијата види.
Не ми е полна меморијата,сеуште имам простор.
MEGAMOBILE карши тобако 2 кај скопјанка... 600 денари еДај кажете каде да го откодирам мобилниов HTC Desire ?
Тој модел нема Wi-fi можеш да се поврзеш онака ако има интернет ама се плаќаЗдраво,
ме мачи еден проблем- вака сеа имам еден sony ericson k320i и ме интересираше дали можам да се поврзам со него на некој ваерлес на пр. домашен ви фи сигнал и тоа. и дали треба да има некои фабрички способности или апликации или јас тоа треба да го инсталирам и така.... ФАЛА ВИИ!!!!