Прашања и помош околу мобилни телефони

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Како го симнуваш, од маркет? Кој скајп го симнуваш?
Да од маркет го симнувам,Skype - free video calling,и секогаш заглавува некаде на средина додека се симнува и после ќе изчезне.Го нема ни симнато ни инсталирано.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Да од маркет го симнувам,Skype - free video calling,и секогаш заглавува некаде на средина додека се симнува и после ќе изчезне.Го нема ни симнато ни инсталирано.

Да не ти е полна меморијата види.

Зумбула

Истакнат Член
20 февруари 2012
56
54
318
Зш бе море ја ко ке се уклучувам на Т-мобајл Хотспотовите ме конектира, си стои Вајрлес икончето дека функционира, а немам пристап до ништо? Ми вика нетворк анавејлбл :(

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Дечки имам Alcatel OT -806 супер е телефонот, е сеа кога го купив многу слабо се слушаше и некој корисник на вип беше пишал некои кодови да се слуша појако. Е сеа мене не ми текнува на кодовите и шифрите. Сега мене ми треба да го направам да ми се слуша појако на слушалките кога слушам музика зашто ептен слабо се слуша. Некоја помош да не знаете? Фала

Velkov7

Нов член
26 април 2012
1
1
3
37
Здраво,
ме мачи еден проблем- вака сеа имам еден sony ericson k320i и ме интересираше дали можам да се поврзам со него на некој ваерлес на пр. домашен ви фи сигнал и тоа. и дали треба да има некои фабрички способности или апликации или јас тоа треба да го инсталирам и така.... ФАЛА ВИИ!!!!:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Maks

Староседелец
Здраво,
ме мачи еден проблем- вака сеа имам еден sony ericson k320i и ме интересираше дали можам да се поврзам со него на некој ваерлес на пр. домашен ви фи сигнал и тоа. и дали треба да има некои фабрички способности или апликации или јас тоа треба да го инсталирам и така.... ФАЛА ВИИ!!!!:)
Тој модел нема Wi-fi можеш да се поврзеш онака ако има интернет ама се плаќа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD