...
* Верувате ли во машко-женски пријателства? Да
Пред 3 години. . . Секој пријател што сум го сретнала ... тој не ме гледаше како пријател ,туку како љубов...Понекогаш е тоа убаво ... а понекогаш и не...можеш да го изгубиш пријателот во кој имамш најголема доверба , кој го гледалш како свој брат ... заради љубовта ...
По 3 години...откако почнав да одам на карате ..запознав еден мил и драг човек ...тој ми е вистинскиот пријател ... знам го чувствувам тоа ...
Секогаш во животот ке сретнеш прав пријател...
*Кои се поискрени пријатели - жените или мажите?
Мислам дека мажите ...
Имав прилика да слушнам една вистинска случка...
-Жената гледа дека мажот го нема уште да дојде дома ,од кај пријател му,а веке е 2 часот (А тој ја изневерува)...Таа врти на неговите пријатели ... Од 10 пријатели,осмина ...рекле дека ..тој само што излегол ...малку се напиле ..и затоа ..споро возел ... А ти двајца одговориле..дека, само што тргнал ...
-Мажот гледа дека жена му ја нема, уште да дојде дома ,од кај другарките ,а веке е 2 часот (А таа го изневерува)...Тој врти на нејзините пријателки ...Од 10 пријателки ...сите 10 одговориле дека ,жена му не е со нив ...и да ги се јави жена му кога ке се врати дома ... за да ја прашат како е ?...
хахаха
Ова е само моето мислење ...се надевам дека ке ти биде потребно ...Голем поздрав ...