се согласувам со Saladin.неможе да биде потполно исто а тоа не значи дека тука не сме искрени,само што овде може да сме потрпеливи и повоздржани,паа дури и поотворени.физичката присутност поготово на почеток може да биде збунувачка за двајцата или ако се сретнат повеке одеднаш за повекето од нив,од повеке причини.така да не верувам дека бар на почетокот на средбата дека ке бидам иста а уште помалку верувам дека ке се нафатам со некого да се сретнамбар сега така размислувам:rolleyesго произнесов моето мислење некаде на слична тема, но нема врска ќе го произнесам и тука.
Не. И смешно е да се споредува кога не е баш така. Секој тука е затскриен позади мониторот позади бариера која спречува визуелен контакт. А визуелниот контакт многу може да каже/издаде. Истотака секој може да збори позади мониторот колку сака, да се преценува себеси - најчест „проблем“. Или обратно. Да глуми скромност со лаконски одговори. А во живо да биде фалбаџија. Но најчесто е првиот проблем. Така да, да не разочарувам - не сум. Мислата можеби ми оди на таа должина но гестикулацијата, како и вербалната комуникација е малку позатворена.
Мислам дека во живо повеќе можам да зборувам и дискутирам. Но би ми требале 5-10 минути се да осмислам што како.
Има еден форумџија од градот каде што сум јас, не знаете само колку време се канев да се поздравиме и ете денес конечно. Ringo Lise повеќе би те замарала.
Од градот на културата Пробиштип, слободно ни се придружи.кд има афтобус за неготино ? или кавадарци? од куде сте ви ? да дојду и ја кафе да пију сс вас, муабет ке фршти, живели ке се праи на големо и мало, средњо...кафе турско,
Стоплува се времето може малце баскет на игралиштето.И ја мислам редно беше хаха
Мразот е скршен, сега може и на кафе некаде да се муабетеме