Кафе муабет во живо со луѓе од форумов?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ја би седел со било кој, ама не сум некој муабетчија. Моите ставови во живо се исти како и тука, како и секаде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Не е исто некој да чита и некој да те слуша. Јас би била истата, но дали соговорникот ќе ме доживее како иста незнам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and parvati

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Би бил малку постегнат и посериозен пошо сум срамежлив ебаго :)
да се само-update-увам :)
Секогаш кога тегнам кафенце со некоја што ја запознавам јас сум стегнат...уста не отворам...се бунам...шо би рекле стари се пулам ко теле во шарена врата........ма да.....кај да е ќе кршам мраз.... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Fallen.

Полноправен Член
26 февруари 2012
39
28
18
33
Не би била. Посебно не на првото, пошо на првите средби обично сум ќутлива, немам баш некоја трема шо се манифестира преку стандардните симптоми на анксиозност, ама едноставно не знам шо да кажам, ми е незгодно, повеќе сакам да ги набљудувам другите и да оформам впечаток, за да знам со каков човек праам муабет за после да знам шо да зборам и у какво светло да се претставам. Мислам, колку и да се правиме дека никој од нас не го прави, сите го правиме ова. Нормално, кога ќе научиш повеќе за соговорникот ќе знаеш шо да збориш за да оставиш позитивен впечаток. Fuck it, we all do it.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
секако дека ке сум си природна шо на ум тоа на друм,ама незнам некад откачувам некад сум мирна,зависи од факторот луѓе,и моментално нерасположење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Marick14

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Секогаш кога запознавам некоја, не некој, некоја. Сум стегнат, сериозен и се губам во просторот. Навика, проклета навика.
Мило ми е што форумџиите кои лично ги знам се исти со оние кои ги пишуваат мислењата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
не сум стегната во принцип, но секако зависи и до соговорникот, но ако навистина ми се допаѓа ќе се трудам да го извлечам најдоброто од него.
до сега запознавањата добро ми оделе, и виртуелно и во живо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник