Кафе муабет во живо со луѓе од форумов?

Ivan|BB-LIfestyle

Нов член
28 март 2012
8
6
3
31
Дали би биле истата личност во живо, како што сте на форумов, кога би седнале на кафе со некои луѓе од форумов?

Elena

Истакнат Член
14 февруари 2012
155
169
343
Home.
Да би била , зш не ..
не можам да глумам нешто што не сум , мислам се приметвит :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

lora

Истакнат Член
21 март 2012
24
16
303
43
Skopje
истото мислење да,би го имала, но исто комуникативна како тука не би била. мене во друштво не ме бидува за муабет.

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Најверојатно би била многу поотворена во живо.Мислам дека на форумов има многу интересни личности за разговор :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and parvati

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Се си мислам дека во живо сум послободен и понеселутам на некој муабет како што знам да се налутам на форум или скајп.

Нити сум стегнат нити ништо,ако сум излегол со некој од форумов на кафе или сеедно значи ме заентересирал и нема потреба од трема,нервоза или што уште не.
Совет до секого да си биди искулиран како и на нет,во спротивно само ќе ја разочарате спротивната страна дека не разговара со истата личност во која се допишувала

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
го произнесов моето мислење некаде на слична тема, но нема врска ќе го произнесам и тука.
Не. И смешно е да се споредува кога не е баш така. Секој тука е затскриен позади мониторот позади бариера која спречува визуелен контакт. А визуелниот контакт многу може да каже/издаде. Истотака секој може да збори позади мониторот колку сака, да се преценува себеси - најчест „проблем“. Или обратно. Да глуми скромност со лаконски одговори. А во живо да биде фалбаџија. Но најчесто е првиот проблем. Така да, да не разочарувам - не сум. Мислата можеби ми оди на таа должина но гестикулацијата, како и вербалната комуникација е малку позатворена.