Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Така е тоа, карамата кога-тогаш доаѓа и си го зема данокот. Се враќа и си наплаќа. :)

Душичкава можам да ја разголам, ама не сакам да живеам во такви емоции како во куп валкани алишта. Не.
Не му вратив на пораката зашто не сакам да додавам на болката повеќе болка, ниту на раната сол, ни на очите превез.
Тоа што го сакате со занес и вистински, тоа на крај може ќе ве убие. :spin

А оваа пренаселеност на светото доведе до тоа во еден човек да живеат многу луѓе, не? Па една македонија има 2 милиони жители и пет милиони жители.

Но добро, денов беше убав. И сонцест. Поминат со мили личности. И тоа во екот на пролетта и љубовта. :sreken

Тоа сакав да си кажам. Плус умор од трепките ми паѓа кај и да е ќе се гушнеме со креветот :cloud

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сакам да прашам..колку време постои форумот....
баш ме занима :)

и сакам да прашам..има ли некоја тема нешто како економија...или за успешни фирми компании и сл

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
сакам да казам добредојде де:giggle и плус сакам да кажам колку повеке сме толку поинтересно и повесело де:giggle

Епа ај јас сакам да кажам "Добро ве најдов добри луѓе" :cool: Те поддржувам, ќе си се дружиме од сега па натака, фејзбук досаден е веќе :kaka морав да го ставам ова, многу ми е јакооо :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
форум постои од два тринаести фебруар : )

лелеејј па нов бил....

знам јас кај идам..одма на ново :smug

Епа ај јас сакам да кажам "Добро ве најдов добри луѓе" :cool: Те поддржувам, ќе си се дружиме од сега па натака, фејзбук досаден е веќе :kaka морав да го ставам ова, многу ми е јакооо :rofl

:wavespin мене и двете :rofl хахахаха

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and melpomena

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сдк и никаден не видов тема политика....и сдк нај паметно ќе биде воопшто да не се отвараат такви теми овде...

сдк кај се навеав овде па и жива не наспана ќе останам....:sreken

сдк добра ноќќќќќќ

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сакам да ви кажам дека мнооооооооооооооооооогу ми е убаво (hug)
Чуството кога ќе ти се исполни некоја желба......некоја долго посакувана па дури и подзаборавена желба....неопишливо...
чуството во прегратката на посакуваниот фраер :sram
Знаев дека што е мое ќе си дојде бе! :rolleyes:

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
сдк и никаден не видов тема политика....и сдк нај паметно ќе биде воопшто да не се отвараат такви теми овде...

сдк кај се навеав овде па и жива не наспана ќе останам....:sreken

сдк добра ноќќќќќќ
:) политика на овој форум нема и нема да има.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav
Статус
Затворена за нови мислења.