Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
почешит ? тој можда ке си га сфату како појче шит, а шит е срање на енглески :D hhh како и да е не е важно кој е поише шит. знае се дека у прилеп и куманоо пукнале први пушке а у други градови тк ни петарде немало :D hahaha ваљда до тк не се е славило нова година, после тито гу увеја лолллл :D hahahaha

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Гонзо

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
почешит ? тој можда ке си га сфату како појче шит, а шит е срање на енглески :D hhh како и да е не е важно кој е поише шит. знае се дека у прилеп и куманоо пукнале први пушке а у други градови тк ни петарде немало :D hahaha ваљда до тк не се е славило нова година, после тито гу увеја лолллл :D hahahaha
хахахах ....ма не, тоа на свадба било :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
СДК дека ради parvati и колешките од факултет ги засакав Куманофци , претходно ми беа одбивни некако :D
на прф поглед смо атнипатични, на фтор симпатични, на трет смо ја те сакам и натамо се сфири : ) сакамо те и ми тебе најМила наша Кунис, парвати и куманофци ке те водиф у Тунис(немој да мислиш дека сам забравија на обеќано) хх : )*

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar and Мила К.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК одам да спијам ми се лоши и главата претерано ме боли.
И за крај уште еднаш, могу да ме повреде ал` не и да ме повреде!!!!!:giggle
Ај чао.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк дека си го заборавив полначот од мобилниот и сега не знам што ќе правам :frantic

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сдк дека си го заборавив полначот од мобилниот и сега не знам што ќе правам :frantic
искрено л'жеш(цитирам те тебе од едну тему :p ) , не бе шалу се, пааа стави га на сл'нце да се напуни Lollll Ч )

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31
Статус
Затворена за нови мислења.