Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
HAPPY HAPPY HAPPY :igra
Убо ми е, шубо ми е! (happy)

Радост моја, никогаш немој да ме напуштиш!
Да ме држи расположениево нареднава недела дена, арно ќе биди. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and LadyInPink

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Me нервира кога мекој не следи кога има некој ред и само се смее, на секој кажан збор. Песна е и така има да се пее како што треба, а не на сред песна да се разрикаш. И баш ми е гајле за таа/тие што се искрекаа на моето мислење за горенаведеното. НЕ го кажав за да ве навредам туку да ве исправам, а ова мислење го делат речиси сите, ако не сакаш да се замараш чао-пријатно Има некои кои се трудат и се нервираат како мене, 100пати го повторивме делот и пак по старо.

Learn to sing it. :)

Што би рекле битолчани: Претервам со благите работи што ви ги прикачувам. :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
мноо сам хепи еј Ч ) извади си га најново цеде на парвати рекордз, кида форест !!!
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\VA - Parvatrip 3 - 2012 - psylliens2.blogspot.com\02. Petran - Wacky Backy.mp3

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Зошто не можам да живеам нормален живот?
Не сакам палати, скапи автомобили, облека од јака марка. Барам само спокој и малце живот без стравови. Многу ли е? Или и тоа се купува со пари?
Ја мразам вратата од собава која се затвора кога ќе падне ноќта. Затворена во четирите ѕида ја слушам само тишината и по некоја украдена воздишка одвреме-навреме.
И сега додека слабите сончеви зраци ми минуваат низ прстите додека куцам на тастатурава, копнеам за една ноќ мината без грижи, копнеам за еден ден започнат со насмевка наместо со расправија. И пак ќе прашам..многу ли е?

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...промена на план, другар ми се јави и вика дека ке се кидамо у кафану, фторнички онакој : ) лига шампиони

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Денес 200 километри поминав и сеуште не знам како ги поминав тие.Денес бев најизгубениот човек на планетава.Издишан во мозокот.

Тоа сакав да кажам за другото ќе си молчам мудро.

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ако очекуваш луѓето да бидат фер кон тебе само затоа што ти си фер кон нив е исто како да очекуваш

лавот да не те изеде тебе, зошто ти не jадeш лавови! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Selma

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Дожд во ноември
Што ако небото е во солзи
Живеам како во сон
Те гледам уште еднаш

Твоето име
замрзнато на моите усни
Далеку, предалеку
Се збогувам со тебе

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Дали некој знае каде во Аеродром можам да најдам интернет кафе со скен и принтeр?

Статус
Затворена за нови мислења.