Љубовни проблеми

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Здраво...гледам дека добро давате совети па се обратив кај вас :) Имав де4ко врската ни беше 6 месеци...Веќе има 1 месец како сме раскинале а контакти ги имаме како пријатели...тој има девојка:banghead али мислам дека тк се фана со неа да ме направи мене љубоморна...а уште ми вели дека ме сака а дека неа не ја сакам бла бла...дека до летото пак ќе сме били заедно..нзм што да правам дали да чекам или па....
Благодарам Однапред...;)

Wait, what!?!?!

Он има девојка?
Ти мислиш нешто?

Ако он фатил и да фатил ради инат, веќе нема што да гледаш со него. Тој да те сака, ќе се врати. Друго 17 години - врски од 6 месеци се таман, нема утре да се мажиш. Трето, празни зборови, чекања до лето на овие години - време коа денес мењаш 100 расположенија а тек утре... Не. Нема потреба да идеш понатака со него. Као шо рече некој погоре, ти до тогаш можеш уште 2ца да смуваш/бидеш со нив. Така да, живот иде понатака.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and lady_blue

Nika

Нов член
26 март 2012
12
0
1
28
Wait, what!?!?!

Он има девојка?
Ти мислиш нешто?

Ако он фатил и да фатил ради инат, веќе нема што да гледаш со него. Тој да те сака, ќе се врати. Друго 17 години - врски од 6 месеци се таман, нема утре да се мажиш. Трето, празни зборови, чекања до лето на овие години - време коа денес мењаш 100 расположенија а тек утре... Не. Нема потреба да идеш понатака со него. Као шо рече некој погоре, ти до тогаш можеш уште 2ца да смуваш/бидеш со нив. Така да, живот иде понатака.
Da ali zosto togas pisa mi poraki i na seto mi stava like na se i sesto

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Da ali zosto togas pisa mi poraki i na seto mi stava like na se i sesto
Резерва. Секоја индивидуа посакува да биде сакана, да трчкаат по неа за да си го дига егото. А он ти прави лајкови само со таа умисла. Ако ти си му раскинала, стави нож до грло и пресечи. А ако он ти раскинал, запали го остатокот. Кој е тој што те сакал да раскинуе со тебе, на крај краева.

Патем... Муабети и инфо од другари како и замарање со искамчување на инфо ид истите.... не. Никад нема да знаеш на што си. Поготово ако се тоа заеднички пријатели, не па негови.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and lady_blue

Nika

Нов член
26 март 2012
12
0
1
28
Резерва. Секоја индивидуа посакува да биде сакана, да трчкаат по неа за да си го дига егото. А он ти прави лајкови само со таа умисла. Ако ти си му раскинала, стави нож до грло и пресечи. А ако он ти раскинал, запали го остатокот. Кој е тој што те сакал да раскинуе со тебе, на крај краева.

Патем... Муабети и инфо од другари како и замарање со искамчување на инфо ид истите.... не. Никад нема да знаеш на што си. Поготово ако се тоа заеднички пријатели, не па негови.
...Nie behme se skarali pred 5 meseca taka nesto i ja izlegnah so dr a on sea mu teknalo da mi duma za toa...Maski...i jas nemozev da go podnesam toa i raskinavme toa e toa :D:D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чек подобјасни се... Си го откачила и си се фанала со друг?И сеа овој ти пререкува шо си го фанала другиот??? И ти си раскинала одма после тоа?

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Чек подобјасни се... Си го откачила и си се фанала со друг?И сеа овој ти пререкува шо си го фанала другиот??? И ти си раскинала одма после тоа?

Јас како што сфатив, тие се разделиле пред еден месец, а таа пред пет месеци излегла со друг. Значи Nika ти си го изневерила детето.
Не ќе е на арно со тие лајкови, другари заеднички. Не се оптеретувај многу со вакви проблеми у овие години, аман. Имаш опција да му дадеш до знаење дека се каеш и дека сакаш да бидеш со него пак и повлечи се. Штом си има девојка не напнувај. ( иако и да се случи тоа пак да сте заедно веројатност да бидете како на почеток е мала)

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Јас како што сфатив, тие се разделиле пред еден месец, а таа пред пет месеци излегла со друг. Значи Nika ти си го изневерила детето.
Не ќе е на арно со тие лајкови, другари заеднички. Не се оптеретувај многу со вакви проблеми у овие години, аман. Имаш опција да му дадеш до знаење дека се каеш и дека сакаш да бидеш со него пак и повлечи се. Штом си има девојка не напнувај. ( иако и да се случи тоа пак да сте заедно веројатност да бидете како на почеток е мала)

Wait what??? И сеа моли за назад??? Е ова ти се вика модерно општество. Too much balls even to write here..

Ника, од мене имаш едно големо НЕ - како што мама Опи, чичо Иги, и бато Тино ќе ти кажат.
(не за друго ама со варање и уште да си бара назад, тоа ми е крајно очајно, лузерски)

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and She