Здраво...гледам дека добро давате совети па се обратив кај вас Имав де4ко врската ни беше 6 месеци...Веќе има 1 месец како сме раскинале а контакти ги имаме како пријатели...тој има девојка али мислам дека тк се фана со неа да ме направи мене љубоморна...а уште ми вели дека ме сака а дека неа не ја сакам бла бла...дека до летото пак ќе сме били заедно..нзм што да правам дали да чекам или па....
Благодарам Однапред...
Da ali zosto togas pisa mi poraki i na seto mi stava like na se i sestoWait, what!?!?!
Он има девојка?
Ти мислиш нешто?
Ако он фатил и да фатил ради инат, веќе нема што да гледаш со него. Тој да те сака, ќе се врати. Друго 17 години - врски од 6 месеци се таман, нема утре да се мажиш. Трето, празни зборови, чекања до лето на овие години - време коа денес мењаш 100 расположенија а тек утре... Не. Нема потреба да идеш понатака со него. Као шо рече некој погоре, ти до тогаш можеш уште 2ца да смуваш/бидеш со нив. Така да, живот иде понатака.
лајкови?Da ali zosto togas pisa mi poraki i na seto mi stava like na se i sesto
Резерва. Секоја индивидуа посакува да биде сакана, да трчкаат по неа за да си го дига егото. А он ти прави лајкови само со таа умисла. Ако ти си му раскинала, стави нож до грло и пресечи. А ако он ти раскинал, запали го остатокот. Кој е тој што те сакал да раскинуе со тебе, на крај краева.Da ali zosto togas pisa mi poraki i na seto mi stava like na se i sesto
...Nie behme se skarali pred 5 meseca taka nesto i ja izlegnah so dr a on sea mu teknalo da mi duma za toa...Maski...i jas nemozev da go podnesam toa i raskinavme toa e toaРезерва. Секоја индивидуа посакува да биде сакана, да трчкаат по неа за да си го дига егото. А он ти прави лајкови само со таа умисла. Ако ти си му раскинала, стави нож до грло и пресечи. А ако он ти раскинал, запали го остатокот. Кој е тој што те сакал да раскинуе со тебе, на крај краева.
Патем... Муабети и инфо од другари како и замарање со искамчување на инфо ид истите.... не. Никад нема да знаеш на што си. Поготово ако се тоа заеднички пријатели, не па негови.
Чек подобјасни се... Си го откачила и си се фанала со друг?И сеа овој ти пререкува шо си го фанала другиот??? И ти си раскинала одма после тоа?
Јас како што сфатив, тие се разделиле пред еден месец, а таа пред пет месеци излегла со друг. Значи Nika ти си го изневерила детето.
Не ќе е на арно со тие лајкови, другари заеднички. Не се оптеретувај многу со вакви проблеми у овие години, аман. Имаш опција да му дадеш до знаење дека се каеш и дека сакаш да бидеш со него пак и повлечи се. Штом си има девојка не напнувај. ( иако и да се случи тоа пак да сте заедно веројатност да бидете како на почеток е мала)